Homepage  / Telenovele

„Secretul familiei Greco”, tot ce trebuie să știi despre serialul cu Fernando Colunga de la Netflix

„Secretul familiei Greco”, tot ce trebuie să știi despre serialul cu Fernando Colunga de la Netflix

de Anda Dincă,

Uitați tot ce știati despre Fernando Colunga, protagonistul telenovelelor “Esmeralda”, “Amor real” și “Sărmana Maria”. Cunoscutul actor mexican poate fi văzut din 4 noiembrie la Netflix într-un serial dramatic cu accente thriller, în care joacă rolul unui cap mafiot, “El Secreto de la Familia Greco” („Secretul familiei Greco”).

Fernando Colunga, transformare șocantă pentru noul serial

Producția, regizată de Alejandro Ciancio, spune povestea lui Aquiles Greco (Fernando Colunga), un bărbat autoritar și a familiei sale. Pentru că se confruntă cu probleme financiare, Aquiles decide să răpească oameni influenți pentru a primi recompense. El împărtășește planul său criminal celor doi fii ai săi, Andres (Manuel Masalva) și Dario (Alejandro de Hoyos Parera), care îl ajută să pună la punct toate detaliile răpirilor. Totodată, Aquiles este susținut și de soția sa, Marta (Lisa Owen). Prietenul bogat al lui Andrés devine prima țintă a lui Aquiles.

Afacerea criminală a clanului Aquiles ar fi avut șanse să meargă dacă Andres nu ar fi început să aibă remușcări și să pună astfel în pericol viețile tuturor membrilor familiei sale. Tânărul actor Manuel Masalva joacă ireproșabil în “El Secreto de la Familia Greco”, așa cum a făcut-o și într-o altă producție realizată de Netflix, “Narcos: Mexico”, unde i-a dat viață lui Ramón Arellano Félix.

La rândul său și Alejandro de Hoyos Parera mai poate fi văzut la Netflix și în “Monarca”.

Din distribuția serialului “El Secreto de la Familia Greco” mai fac parte și actrițele Samantha Siqueiros și Roberta Damián (care le interpretează pe Sabrina și Abril, fiicele lui Aquiles).

Serialul “El Secreto de la Familia Greco” are 9 episoade și a fost realizat de compania Telemundo pentru Netflix. El are la bază producția argentiniană din 2015, “Historia de un clan”, inspirată, la rândul ei, de o poveste reală, cea a familiei Puccio, care, în anii ’80, a orchestrat mai multe răpiri din rândul elitei orașului Buenos Aires.

„În o familie aparent perfectă răpește în secret oameni bogați pentru răscumpărare și pentru a-și menține un nivel ridicat de trai și statutul social”, au declarat producătorii de la Telemundo.

Totuși Sebastian Ortega, VP Telemundo Global Studios, a ținut să precizeze că “El Secreto de la Familia Greco” nu este o adaptare a serialului “Historia de un clan”.

„Este o poveste cu o identitate proprie. Nu este o adaptare. Sunt două serii complet diferite. Fiecare are meritele ei. are o poveste puternică”, a spus el, citat de produ.com.

Ce spune Fernando Colunga despre rolul său

Colunga, care își alege cu foarte mare grijă proiectele în ultimii ani, a fost foarte entuziasmat să colaboreze cu cei de la Netflix:

“Ziua și noaptea… așa aș putea defini în două cuvinte această nouă aventură. Sper ca publicul să se bucure de această mini-serie, la fel de mult cum o face întreaga echipă. Mulțumesc Telemundo și Underground Producciones, precum și tuturor colaboratorilor, că m-au lăsat să visez în continuare”, a spus actorul în vârstă de 56 de ani, citat de produ.com. “Aquiles a fost un personaj foarte complicat, un personaj atât de diferit de mine, a fost o provocare să-l joc. Am avut nevoie de o pregătire atât la nivel fizic, cât și la nivel mental ca să îl pot interpreta cât mai bine”, a mai adăugat el.

La începutul lui 2023, Fernando va apărea pe micile ecrane din America, la Telemundo, în serialul “El Conde: Amor y honor”, o adaptare a romanului lui Alexandre Dumas, “Contele de Monte Cristo”.

Actorul a filmat această producție anul acesta, între iunie și septembrie, alături de cunoscutele actrițe Ana Brenda Contreras, Marjorie de Sousa, Chantal Andere și Helena Rojo. Ultima telenovelă în care a putut fi văzut pe micile noastre ecrane a fost “Pasión y Poder”, o producție din 2015 în care i-a dat replica lui Jorge Salinas.

https://www.youtube.com/watch?v=uuahKA_ZgBM
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton