Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Secretul Gabrielei Cristea. Cum se împarte între casă și televiziune. „Abia aștept să am și eu un…”

Secretul Gabrielei Cristea. Cum se împarte între casă și televiziune. „Abia aștept să am și eu un...”
6

de Andra Stana,

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. În același timp, prezentatoarea tv este și una dintre cele mai apreciate mămici din showbiz-ul românesc. Ea reușește de ani buni să găsească echilibrul perfect între jobul din televiziune și treburile casnice.

Pentru Gabriela Cristea, Tavi Clonda reprezintă un adevărat sprijin. Cu toate acestea, astăzi nu a fost acasă, iar frumoasa prezentatoare a trebuit să se apuce de curățenie de una singură. Prezentatoarea TV a recunoscut că ar avea nevoie de un ajutor extern, dar soțul ei nu este de acord să aducă pe nimeni în casă, scrie spynews.ro.

Tavi Clonda nu vrea să angajeze menajeră. Ce părere are Gabriela Cristea

Deși se împarte cu greu între casă și job, prezentatoarea tv reușește în final să ducă totul la bun sfârșit. Soțul ei, Tavi, este, de obicei, un adevărat ajutor de nădejde în treburile casnice.

„M-am apucat eu să fac, dar nu am avut mare spor pentru că fetele erau acasă și mă cam încurcă. Nu era nici Tavi acasă, iar acesta este un amănunt semnificativ pentru că eu chiar nu mă descurc cu aspiratorul. Nu am forță în mâni, nu pot să-l ridic”, a povestit Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii „Mămici de pitici cu lipici”.

Prezentatoarea TV este nevoită să se descurce singură deoarece nu are pe nimeni la curățenie. Aceasta abia așteptă ca fetițele ei să crească și să o ajute la toate treburile casnice. Chiar dacă a avut treabă, Gabriela Cristea s-a bucurat să petreacă timpul alături de cele două fetițe ale sale.

„Abia aștept să am și eu un ajutor la curățenie. Nu avem pe nimeni la curățenie, ne descurcăm singuri cum putem, dar ne ajutăm eu și Tavi pentru că fetele sunt încă foarte mici și abia aștept să crească. Eu cred că vor fi ajutoare de nădejde. Astăzi nu au fost receptive pentru că aveau și desene animate, nu prea aveau chef”, a adăugat aceasta.

gabriela cristeaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Prezentatoarea TV a pus punctul pe „i”: „Nu-mi place să fac curățenie”

Vedeta a recunoscut că nu îi place să facă curățenie și nu se descurcă prea bine cu aspiratorul. Gabriela Cristea are o casă foarte mare și frumoasă și îi este destul de greu să se descurce de una singură, dar Tavi îi este alături mai tot timpul. Ea a recunoscut că ar avea nevoie de un ajutor extern, dar soțul ei nu este de acord să aducă pe nimeni în casă.

„Activitatea care nu-mi place deloc este să dau cu aspiratorul. Nu-mi place să fac curățenie. Chiar este o corvoadă pentru mine. Nu-mi place nici să calc.

Trebuie, nu putem lăsa casa să cadă peste noi. Casa noastră este foarte mare, am avea nevoie de un ajutor extern, dar am hotărât că facem o pauză. Tavi nu mai este de acord să primească pe nimeni în casă”, a spus prezentatoarea TV.

Cum și-a început Gabriela Cristea ziua: „ Mai fac treabă și mai târziu!”

Într-o postare pe Instagram, marți de dimineață, Gabriela Cristea și-a întrebat urmăritorii cum a început ziua pentru ei. Vedeta a recunoscut că nu a avut o noapte ușoară, iar de vină au fost cele două fetițe ale sale.

„Neața! Cum e ziua voastră? A mea e nașpa…m-am trezit azi noapte de două ori pentru fete și am dormit în trei paturi diferite. Când a sunat telefonul la 07:30 am înjurat de toți sfinții și m-am ridicat din pat tărâș, mi-am tras pe mine primele haine găsite și m-am apucat să îmbrac fetele. Iris a fost ok dar Victoria a fost mârâită cât pentru toate zilele în care e minunată și a plâns de când am intrat la ea în cameră și până a intrat pe ușa grădiniței.

Apropos, a trimis educatoarea acum niște poze cu clasa și ea râde cu gura până la urechi…să se știeeeee!!!

Când am ieșit să deschid poarta am descoperit vremea mirobolantă cu ceață și umezeală de faci astm și dacă nu ai…și dacă mai vreți, continui.

Am treabă ca la balamuc dar m-am întors acasă, mi-am pus din nou pijamaua și m-am băgat în pat. Mai fac treabă și mai târziu! La voi cum e??? #bygabrielacristea #nofilter #reallife #notinstagramable”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram, în cursul dimineții de marți, 7 decembrie.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton