Homepage  / Vedete / Vedete străine

Secretul lui Kate Middleton: de ce ea a reușit să se adapteze vieții regale, iar Meghan Markle a dat greș

Secretul lui Kate Middleton: de ce ea a reușit să se adapteze vieții regale, iar Meghan Markle a dat greș
16

de Andra Stana,

Pentru multă lume este de neînțeles de ce Kate Middleton, noua prințesă de Wales, a reușit să se adapteze atât de ușor la viața alături de Prințul William, în familia regală. Asta, în timp ce Meghan Markle, acum ducesă de Sussex, a întâmpinat numai dificultăți. Iată cum explică întreaga situație Katie Nicholl, corespondentul regal al celor de la Vanity Fair.

Înfruntarea duceselor. Ce are Kate și nu are Meghan

Katie Nicholl este corespondentul regal al Vanity Fair și coprezentatoare a podcastului DYNASTY. Katie scrie pentru Vanity Fair din 2010 și este considerată unul dintre cei mai mari experți din lume în ceea ce privește familia regală britanică. Ea apare în mod regulat la BBC, Sky News și Entertainment Tonight în calitate de expert regal.

În cartea intitulată „The New Royals: Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown„, Katie Nicholl a explorat viețile celor care conduc acum casa Windsor. Corespondentul regal al Vanity Fair detaliază în noul volum modul în care Kate a reușit să prospere ca membru al familiei regale britanice, în timp ce Markle a făcut în cele din urmă un pas înapoi alături de soțul ei, prințul Harry, duce de Sussex, scriu cei de la yahoo.com.

Căsătoria în familia regală poate părea ușoară, poate părea o viață minunată. În care ai la dispoziție servitori non-stop”, a explicat Nicholl pentru Fox News Digital. „Realitatea este că este foarte greu. Putem să ne uităm la [Diana], prințesa de Wales, [și] la luptele pe care le-a dus. La izolarea pe care a simțit-o într-o etapă foarte timpurie a căsătoriei sale cu prințul de Wales”.

Secretul lui Kate Middleton: de ce ea a reușit să se adapteze vieții regale, iar Meghan Markle a dat greșIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Iar Sarah Ferguson – știi, nu cred că a încetat vreodată să îl iubească pe prințul Andrew. Dar nu apucau să se vadă”, a spus ea. „El era ocupat cu cariera sa regală. Ea a fost lăsată acasă pentru perioade lungi de timp și, în cele din urmă, căsătoria s-a destrămat. Când te uiți la poveștile de succes, te uiți la Sophie, contesa de Wessex, care a avut o căsnicie de foarte lungă durată cu prințul Edward.”

Kate Middleton, prima englezoaică născută într-o familie de rând, care prin căsătorie a primit titlul de prințesă

Kate, soția noului moștenitor al tronului, prințul William, ambii în vârstă de 40 de ani, este cea mai mare din trei copii. Se pare că a fost cândva luată în derâdere de unii din cercurile regale pentru educația sa din clasa de mijloc, mai scrie autoarea. Tatăl ei, Michael, a lucrat ca pilot, în timp ce mama ei, Carole, a fost însoțitoare de bord înainte ca ei să lanseze o afacere de vânzare prin corespondență de articole pentru petreceri.

„Am avut o copilărie foarte fericită”, a spus ea odată. „A fost o distracție grozavă – sunt foarte norocoasă că provin dintr-o familie foarte puternică.”

Soții Middleton, dintr-o zonă înstărită din Berkshire, la vest de Londra, s-au mutat în Iordania când viitoarea prințesă de Wales avea 2 ani, din cauza muncii tatălui ei. Ei s-au întors în Anglia în 1986. Kate a urmat cursurile exclusivistului Marlborough College.

În 2001, Kate a început să studieze istoria artei la Universitatea din St. Andrews. Iar aici l-a întâlnit pe William. Cei doi au fost prieteni timp de mai bine de un an. Deși a înflorit o poveste de dragoste, cuplul s-a despărțit în 2007. Ulterior, William a recunoscut că relația lor a oscilat timp de câteva luni. Prințul a explicat că amândoi erau tineri și încercau să își găsească drumul.

Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton în 2010

Nu a durat mult până când tabloidele britanice au luat-o în vizor pe Kate. Ea a fost poreclită „Waity Katie”, sugerând că aștepta ca William să o ceară în căsătorie. Potrivit rapoartelor, cuplul s-a împăcat din nou în 2008. William a cerut-o în căsătorie pe Kate în 2010, în timp ce se aflau în vacanță în Kenya. Se crede că palatul nu a anunțat oficial logodna decât câteva săptămâni mai târziu. Au spus „Da” în 2011 și acum sunt părinții a trei copii.

În 2010, Clarence House a anunțat logodna prințului William și a lui Kate Middleton. Aceștia s-au căsătorit un an mai târziu

Povestea de dragoste dintre Ducele și Ducesa de Sussex s-a desfășurat cu viteza luminii în comparație cu cea a Prințului și a Prințesei de Wales. Fosta actriță americană, în vârstă de 41 de ani, l-a întâlnit pe prințul britanic în 2016, după ce i s-a propus o întâlnire pe nevăzute. În 2017, Palatul Kensington a confirmat logodna cuplului. Ei s-au căsătorit în 2018.

Renunțarea ducelui și ducesei de Sussex la îndatoririle regale au început în 2020 din cauza a ceea ce ei au descris ca fiind intruziuni ale presei și atitudini rasiste față de fosta vedetă din „Suits”. Familia locuiește acum în California, împreună cu cei doi copii ai lor.

Pentru William și Kate, „acei 10 ani au fost absolut fundamentali”

Autoarea a mai explicat că cei 10 ani în care Kate și William au format un cuplu înainte să își anunțe logodna „au fost cu adevărat cruciali pentru succesul ei ca regină”.

„William a spus-o în momentul logodnei lor, iar aceasta a fost o logodnă lungă. Kate a avut timp să… înțeleagă cu adevărat cum va fi viața regală și să [decidă] dacă este ceea ce își dorește. Așadar, cred că acei 10 ani au fost absolut fundamentali”, a explicat Nicholl.

„De asemenea, le-a permis să aibă o bază cu adevărat solidă ca și cuplu„, a continuat Nicholl. „Și, bineînțeles, i-a dat timp să se gândească la ce avea de gând să facă atunci când va deveni un membru al familiei regale. Și, știți, cred că este meritul lui Kate. (…) Nu este ușor [să fii] în umbra Dianei, dar ea a reușit să o facă, cred.”

Kate, acum Prințesă de Wales, și fiul ei, Prințul Louis, participă la Platinum Pageant, pe 5 iunie 2022, la Londra

Potrivit site-ului familiei regale, Kate își dedică timpul mai multor cauze, printre care se numără sprijinul acordat copiilor preșcolari, sănătatea mintală a copiilor și beneficiile participării la sport. În calitate de fotograf, ea este patroana mai multor organizații artistice și este cunoscută pentru că a împărtășit cu publicul multe dintre fotografiile sale de-a lungul anilor.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 16

Regele Charles al III-lea i-a făcut pe Kate și William noii Prinț și Prințesă de Wales la o zi după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Monarhul s-a stins din viață pe 8 septembrie la Castelul Balmoral din Scoția, la vârsta de 96 de ani.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton