Homepage  / Telenovele

„Secretul meu”, telenovelă nouă la Acasă TV. Cine sunt actorii principali

„Secretul meu”, telenovelă nouă la Acasă TV. Cine sunt actorii principali
6

de Anda Dincă,

Postul Acasă TV difuzează, începând cu 27 martie, ora 13.00, telenovela mexicană “Secretul meu” (în original “Mi secreto”). Realizată de Televisa și Univision, producția este un remake al unei telenovele din 1974, “Ha llegado una intrusa”, cu Jacqueline Andere și Joaquín Cordero în rolurile principale.

Serialul “Secretul meu” s-a terminat în țara de origine, unde a avut mare succes în luna februarie a acestui an, după 120 de episoade.

Protagonistele telenovelei sunt actrița spaniolă Macarena García, pe care ați văzut-o la noi în “Internatul” și “Jocurile timpului”, și actrița de origine chiliană Isidora Vives, cunoscută din telenovele precum “Inima mea e a ta”, “Señora Acero” și “Dimineți lângă tine”.

Din distribuția serialului fac parte și actori cunoscuți precum Karyme Lozano, Arturo Peniche, Claudia Ramírez, Kuno Becker, Eric del Castillo și Ana Layevska. 

Care este intriga telenovelei 

În prim-planul poveștii se află două tinere Valeria (Macarena García) și Natalia (Isidora Vives). Ele s-au întâlnit la un internat din Spania la vârsta de opt ani și de atunci au devenit prietene de nedespărțit.

Asta până în ziua în care cele două suferă un accident de mașină grav. În timp ce Natalia, în calitate de copilot, are răni grave, Valeria scapă nevătămată. Totuși ea trebuie să fugă crezând că Natalia a murit și este singura supraviețuitoare.

Știind că poliția este pe drum și că nu va putea să-și demonstreze nevinovăția, Valeria ia documentele prietenei sale și își asumă identitatea ei. Călătorește în Mexic și ajunge la Hacienda Moncada, unde se dă drept Natalia, fără să știe ce dușmani o așteaptă acolo.

Lucrurile se complică când apare Natalia, care nu a murit în accident și care vrea să-și recapete identitatea furată de Valeria. Mai mult, cele două se îndrăgostesc de același bărbat, de Mateo, jucat de Diego Klein (“Velvet colección”, “Și bogații plâng uneori”). 

Ce spun actorii principali despre personajele lor

“Este o poveste foarte distractivă, adaptată perfect de Martha Carrillo și de Cristy García”, a spus Carlos Moreno, producătorul executiv al telenovelei. “În plus, avem o mare poveste de dragoste interpretată perfect de acest mare cuplu”, a adăugat el, referindu-se la Macarena García și Diego Klein, vedetele serialului. 

Macarena Garcia, aflată la primul ei rol de protagonistă, a declarat despre personajul ei celor de la peopleenespanol.com: „Valeria nu este complet bună sau complet rea, este doar o victimă a circumstanțelor pe care le înfruntă și cred că asta o face ușor să empatizeze”.

La fel și pentru partenerul ei Diego Klein, rolul din “Secretul meu” este primul principal din cariera lui: “Pentru mine acest proiect a însemnat totul. Sunt foarte recunoscător lui Carlos, Marthei, Cristinei și tuturor colegilor mei pentru cum m-au primit. Experiența mea a fost una grea pentru că atunci când faci lucrurile din inimă este nevoie de multă muncă și rezistență, dar cred că rezultatul a fost unul minunat”.

“Cred că succesul acestui serial s-a datorat faptului că toți am iubit povestea și personajele noastre”, a mărturisit, la rândul ei, Isidora Vives.

mi-secreto-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton