Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Secretul siluetei Iuliei Vântur? O băutură pe care o consumă în fiecare dimineață

Secretul siluetei Iuliei Vântur? O băutură pe care o consumă în fiecare dimineață

de Redactia Tvmania

Iulia Vântur arată foarte bine și nu face eforturi mari pentru asta. Încearcă să mănânce sănătos, face sport, a încercat, ce-i drept, când și când câte o dietă, dar secretul constă într-o băutură pe care o consumă zilnic, pe stomacul gol.

„Un lucru pe care îl fac în fiecare dimineaţă este să beau un pahar cu apa caldă cu oţet pe stomacul gol. Beau şi cafea, desigur. Sport fac în fiecare zi, indiferent ca că vorbim de pilates, alergat sau yoga”, a povestit Iulia Vântur, în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

Vedeta a recunoscut că de-a lungul timpului a încercat diverse diete, dar că acum are mare grijă ce mănâncă, practică sport și dacă simte nevoia să dea câteva kilograme jos nu consumă dulciuri și fructe și adoptă o dietă bazată pe fructe și legume.

Iulia Vântur a revenit acasă în luna mai, după o lungă perioadă de timp în care nu și-a mai putut revedea părinții din cauza pandemiei. Aceasta a susținut că s-a întors în țară pentru a petrece timp cu cei dragi, dar și pentru a se ocupa de o serie de contracte semnate anterior pandemiei. Pentru că șederea sa în România a fost destul de îndelungată, Iulia Vântur a mărturisit recent că nu știe dacă ziua sa ne naștere, 24 iulie, o va petrece în țară sau în India.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton