Homepage  / Articole

Şedinţa CSAT, în variantă cârcotaşă, diseară la Prima

Şedinţa CSAT, în variantă cârcotaşă, diseară la Prima

de Redactia Tvmania

Şedinţa C.S.A.T. se mută în această săptămână la... „Cronica Cârcotaşilor”. Mistretzu’ este Băse, Dezbrăcatu’ are dublu rol, Ponta şi Senzaţionescu, la fel şi Puştiu’, care mai întâi este Meleşcanu, iar apoi Condurăţeanu, Gabriela este Udrea, iar Ancăi îi revine onoarea să-l interpreteze pe Crin.

Toţi s-au aşezat la masa discuţiilor, fiecare reprezentând câte o instituţie a statului. Meleşcanu e cu S.I.E., iar Udrea cu S.P.P..

Ponta s-a trezit un pic mai târziu şi a ajuns cu o oră întârziere, aşa că scaunele au fost ocupate. În plus, este deranjat de prezenţa doamnei Udrea la şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării şi nu înţelege de ce reprezintă S.P.P.-ul din moment ce nu lucrează la această instituţie. Blondina îl lămureşte imediat, explicându-i ce înseamnă în opinia ei S.P.P. respectiv Servicii Personale ale Preşedintelui.

Ultimele motive ale lui Ponta, pentru a părăsi plictisitoarea şedinţă, sunt apariţia unui reprezentant al Statelor Unite ale Americii şi lipsa unuia din U.S.L.. Surpriză însă! Crin era prezent, însă dormea în front cu un ursuleţ de plus în braţe.

Ponta pleacă glonţ, decis să povestească presei prin ce a trecut. Locul lui este repede ocupat de Senzaţionescu care, însoţit de Condurăţeanu, vine să se intereseze dacă nu cumva C.S.A.T.-ul este de vânzare.

Deznodământul poveştii şi nu numai, miercuri, 3 octombrie, de la ora 20:30, la “Cronica Cârcotaşilor”, de la Prima TV.

Cine cântă azi la „Cronică”

Printre invitaţii ediţiei se mai numără şi străbunica Oanei Lis, Baba Dochia, care face dezvăluiri despre divorţul strănepoatei. Conform spuselor bătrânei, blondina şi-ar fi găsit un bărbat mai… bătrân, posibil fratele Israelei. Baba Dochia a sfătuit-o însă pe Oana să nu se mai mărite dacă nu rezistă la naftalină.

La finalul ediţiei toată lumea cântă şi dansează, pe acordurile piesei “Lumea e a mea”, a trupei Voltaj.

[imagebrowser id=918]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton