Homepage  / Vedete străine

Șefii de la Netflix, supărați pe prințul Harry. Care este motivul

Șefii de la Netflix, supărați pe prințul Harry. Care este motivul

de Cătălina Matei,

După ce serialul animat „Pearl” produs și creat de Megan Markle a fost anulat de Netflix, șefii celebrei platforme de streaming sunt nemulțumiți acum de prințul Harry. Care este motivul? În ciuda acordului de milioane de dolari între ducii de Sussex și Netflix, Harry a acordat recent un interviu celor de la NBC în care a dat detalii despre întâlnirea pe care acesta a avut-o cu membrii Casei Regale, luna trecută.

Pe 2 iunie va avea loc Jubileul de Platină ce marchează 70 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, iar prezența prințului Harry, a soției acestuia, Megan Markle, și a celor doi copii, Archie (3 ani) și Lilibet (11 luni) a fost confirmată oficială. Însă ducii de Sussex nu vor fi prezenți în balconul Palatului Buckingham, la tradiționala aradă „Trooping the Colour”. De asemenea, nici prințul Andrew nu va fi prezent, în urma scandalurilor de hărțuire sexuală în care este implicat.

Cu toate acestea, Harry și Megan vor fi însoțiți de echipele de filmare care lucrează pentru Archewell Productions, casa de producție a ducilor de Sussex, care a semnat anul trecut un acord important cu Netflix. Însă accesul lor va fi restricționat, potrivit informațiilor publicate de cei de la Daily Mail.

Reprezentanții palatului Buckingham vor face tot posibilul să blocheze prezența echipelor de filmare, spre disperarea șefilor de platforme de streaming care sunt deja supărați pe prințul Harry. Acesta a acordat în urmă cu o lună un interviu rivalilor de la NBC, povestind despre întâlnirea pe care a avut-o cu regina Elisabeta, înainte de a participa la Jocurile Invictus din Olanda.

Potrivit unei surse citate de Daily Mail, frustrarea este și mai mare deoarece o echipă de filmare Netflix îl urmărea pe Harry în acel moment pentru documentarul „ Heart Of Invictus”.

„Celor de la Netflix le-ar fi plăcut ca primele comentarii despre vizita făcută reginei să apară în documentar”, a spus sursa respectivă.

Harry și Megan la Jocurile Invictus / foto: Hepta

Nemulțumirile celor de la Netflix nu sunt recente. Anul trecut, în martie, după ce și-au anunțat înțelegerea de milioane de dolari cu platforma de streaming, prințul Harry și Megan Markle i-au acordat lui Oprah Winfrey un interviu controversat, care a fost difuzat de rețeaua CBS.

Un expert din industrie a comentat la acea vreme: „Netflix le plătește milioane și ei oferă cele mai bune interviuri altor rețele. Se așteaptă ca Netflix să fie mulțumi de asta?”.

Prima întâlnire între regina Elisabeta și strănepoata sa, Lilibet

Jubileul de Platină al reginei Elisabeta reprezintă și prima sa întâlnire pe care aceasta o va avea cu strănepoata sa, Lilibet Diana în vârstă de 11 luni. Ceam mică dintre strănepoți s-a născut anul trecut în Statele Unite și va fi pentru prima dată prezentă în Marea Britanie, alături de fratele său mai mare, Archie (3 ani), și de părinții săi.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan, precum şi prinţul Andrew, nu vor fi prezenţi la balconul Palatului Buckingham pentru Jubileul reginei, pe 2 iunie.

Ei nu vor apărea la balcon în timpul paradei care va lansa festivităţile ce marchează 70 de ani de domnie al reginei Elisabeta a II-a.  Această decizie a fost luată de suverana în vârstă de 96 de ani „după o atentă analiză”, potrivt purtătorului de cuvânt al Palatului Buckingham. Acesta a pus capăt  speculaţiilor privind prezenţa sau nu la balcon a cuplului exilat în California, precum şi a fiului reginei, implicat în scandalul Epstein, notează Daily Mail. 

„După o atentă analiză, regina a decis ca tradiţionala apariţie la balcon pentru salutul regimentelor armatei britanice Trooping the Colour la 2 iunie va fi anul acesta limitată Majestăţii Sale şi membrilor familiei regale care efectuează angajamente publice oficiale în numele reginei”, a mai indicat purtătorul de cuvânt al Palatului.  

Patru zile de festivităţi, aşteptate cu bucurie de britanici, sunt planificate în perioada 2-5 iunie pentru Jubileul de Platină care marchează 70 de ani de domnie a Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 96 de ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton