Homepage  / Filme Online / Seriale americane

„Seinfeld”, disponibil pe Netflix în octombrie

„Seinfeld”, disponibil pe Netflix în octombrie

de Alina Stoicescu,

Netflix va difuza sitcom-ul “Seinfeld”, care are nouă sezoane și 173 de episoade, după ce a ieșit din platforma de streaming Hulu, unde a fost disponibil până în luna iulie. Serialul poate fi văzut începând de vineri, 1 octombrie.

Jerry Seinfeld e vedeta „serialului cu cel mai mare succes al tuturor timpurilor”. Jerry și prietenii lui, Elaine, George și Kramer (st.), locuiesc la New York, iar în fiecare episod cei patru au parte de întâmplări hilare, la care oricine se poate raporta.

Seinfeld este un sitcom american, creat de Larry David și Jerry Seinfeld (care joacă și rolul principal). Episodul pilot al serialului a fost transmis în 5 iulie 1989, serialul propriu-zis debutând în mai 1990. Deși n-a avut succes imediat, popularitatea sa a crescut cu timpul, încetul cu încetul. În 1992 – 1993, în sezonul al IV-lea, s-a aflat pentru prima dată în topul 25 al serialelor după audiență, pentru ca în sezonul 1994 – 1995 să ajungă pe locul întâi. Când ultimul episod al serialului a fost transmis pe 14 martie 1998, a fost vizionat de 76 milioane de telespectatori. Până la urmă, „Seinfeld” a rulat timp de 9 sezoane, cu 180 de episoade în total.

Dacă sunteţi fani ai longevivului serial de comedie, aflaţi zece informaţii mai puţin cunoscute despre epopeea care a fost „Seinfeld”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton