Homepage  / Vedete / Vedete străine

Selena Gomez are o idilă cu Justin Theroux

Selena Gomez are o idilă cu Justin Theroux

de Redactia Tvmania

Amândoi au trecut printr-o despărțire și în ciuda faptului că erau prieteni se pare că Selena Gomez și fostul iubit al actriței Jennifer Aniston, Justin Theroux formează un cuplu.

Potrivit tabloidelor de peste ocean cei doi s-au cunoscut prin intermediul managerului lor, potrivit unor surse citate de portalul „Life & Style” „cei doi și-au oferit sprijin unul altuia după ce s-au despărțit de foștii parteneri”.

Justin Theroux și Jennifer Aniston și-au anunțat despărțirea în februarie, iar Selena Gomez s-a despărțit din nou de Justin Bieber în luna martie a acestui an. În ultimele săptămâni cei doi „au devenit mai apropiați ca niciodată”, precizează sursa. „În momentul de față cei doi sunt mai mult decât prieteni”, a completat sursa.

În ciuda faptului că între cei doi este o diferență de 21 de ani (el are 46 de ani, iar ea 25) Selena și Justin sunt îndrăgostiți. Prietenii celor doi cred că totul s-ar putea încheia rău dacă cei doi ar forma un cuplu. Mai mult decât atât se pare că Jennifer Aniston nu pare prea încântată de această veste mai ales că actrița nu i-a fost doar prietenă Selenei ci un adevărat mentor în cariera tinerei artiste.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton