Homepage  / Vedete / Vedete străine

Selena Gomez, noua muză a lui Woody Allen

Selena Gomez, noua muză a lui Woody Allen

de Redactia Tvmania

Selena Gomez (25 de ani) și Elle Fanning (19 ani) vor juca în următorul film al lui Woody Allen, informează Hollywood Reporter.  

Așa cum ne-a obișnuit celebrul regizor, detaliile despre noul proiect cinematografic nu au fost dezvăluite, însă filmul va fi produs și lansat de cei de la Amazon Studios.

Allen a mai lucrat cu cei de la Amazon în anul 2016 pentru filmul „Cafe Society”. Cel mai recent film al său, „Wonder Wheel”, în care actorii principali sunt Justin Timberlake, Kate Winslet, James Belushi și Juno Temple, va fi lansat în cadrul Festivalului de Film de la New York în octombrie, iar în cinematografe va avea premiera pe 1 decembrie și va fi distribuit tot de cei de la Amazon.

În ultima perioadă, Selena Gomez s-a dedicat carierei sale muzicale, dar și serialului al cărui producător este și pe care îl are în colaborare cu Netflix: „13 Reasons Why”.

Cea mai recentă apariție a actriței Elle Fanning  a fost anul acesta în filmul „The Beguiled”, în care a jucat alături de Nicole Kidman și Kirsten Dunst și regizot de Sofia Coppola.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton