Homepage  / Articole

Selena Gomez are un videoclip nou

Selena Gomez are un videoclip nou

de Redactia Tvmania

Selena Gomez nu stă pe loc o clipă. Chiar dacă o vreme a fost bolnavă și s-a zvonit chiar că ar fi însărcinată, tânăra cântăreață a lansat un nou videoclip.

„Love you like a love song” este noul single promovat de Selena Gomez.

Deși plănuia să folosească în clip niște ponei vopsiți în violet, se pare că Selena a renunțat la idee. Vestea că vrea să vopsească niște cai special pentru videoclipul ei a stârnit furia activiștilor pentru protecția animalelor. Printre ei, Pink, care a scris pe Twitter: „Dacă există vreun activist pentru protecția animalelor prin Malibu, pe plaja Leo Cabrillo niște cai sunt vopsiți pentru un videoclip muzical idiot. Rușine”.

„Melodia este drăguță și am vrut să fie foarte în pas cu moda și diferită. Cred că am reușit asta”, a declarat Selena Gomez pentru E!News.

Iubita lui Justin Bieber a spus că ultima ei melodie vorbește despre pasiunile ei trecute și prezente.

„Pentru că am doar 18 ani, cred că iubirea ar trebui să fie foarte distractivă”, a explicat artista. „Deci eu așa o interpretez, în acest moment al vieții mele. Cred că este foarte distractivă și că ar trebui să te bucuri de ea”, a continuat ea.

Iubirea dintre Selena și Justin Bieber continuă să fie cap de afiș în State, dar și în Canada. Cei doi au venit împreună la „MuchMusic Video Awards” în Toronto, duminica trecută, și au arătat, din nou, că sunt una dintre cele mai mediatizate cupluri ale momentului, conform acasatv.ro.

Ascultați aici melodia „Love you like a love song”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tCgUQ0B8uqw[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton