Homepage  / Vedete străine

Selena Gomez, pregătită să își ia adio de la Hollywood. Când va renunța la actorie

Selena Gomez, pregătită să își ia adio de la Hollywood. Când va renunța la actorie
8

de Roxana Mirea,

Selena Gomez este pregătită să își ia rămas-bun de la Hollywood. Artista a dezvăluit că în cele din urmă își dorește să se căsătorească și să devină mamă - și este pregătită să se retragă din actorie pentru a se concentra pe viața personală.

Selena Gomez vrea să renunțe la actorie când va deveni mamă

Selena Gomez a dezvăluit acest lucru în episodul de vineri, 5 august, al podcastului video TaTaTu „Giving Back Generation”.

Sper să mă căsătoresc și să fiu mamă”, le-a spus tânăra de 30 de ani gazdelor Raquelle Stevens și Ashley Cook, care se întâmplă să fie și prietenele ei de mult timp, potrivit Page Six.

În cele din urmă, mă voi plictisi de toate astea, așa că probabil îmi voi dedica cea mai mare parte a vieții mele filantropiei înainte de a mă retrage.”

Cântăreața a continuat să dezvăluie cum faptul că și-a văzut sora vitregă, Gracie Teefey, în vârstă de 8 ani, crescând, a făcut-o să fie sigură că vrea să fie mamă.

Ea pune lucrurile în perspectivă”, a spus Gomez despre sora ei. „Practic, trebuie să privesc cum această persoană mică se transformă într-o ființă umană. Nu există un sentiment mai bun în lume. Mă simt ca un părinte într-un fel, chiar dacă nu sunt.”

Este atât de satisfăcător să vezi că viața a fost atât de simplă la un moment dat„, a adăugat ea. „Vreau să mă bucur de viață așa cum se bucură ea de viață.”

2022 ABC Disney UpfrontIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Selena Gomez ar avea un nou iubit

Nu este prima dată când Selena Gomez a vorbit despre planurile de a avea o familie. În timpul unei apariții în iunie la podcastul „Awards Chatter”, ea a spus că mutarea din Texas la Hollywood a făcut-o să pună pe plan secundar ideea de a avea copii.

„Aș avea patru copii, cu siguranță”, a spus ea. „Poate nu planificat, poate planificat, poate amândouă. Și nu este nimic în neregulă cu viața pe care aș fi dus-o.”

„Știu doar că nu acesta este drumul meu și sunt foarte recunoscătoare că am avut-o pe mama mea care mi-a oferit această oportunitate de a fi ceea ce vreau să fiu”, a adăugat ea.

Deși în prezent este singură, o poveste de dragoste ar putea fi la orizont pentru Selena Gomez, după ce a fost surprinsă în ipostaze tandre cu producătorul italian de film Andrea Iervolino în timp ce se plimba cu iahtul în Positano, Italia.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton