Homepage  / Știri

Selena Gomez: Eram subnutrită şi extenuată

Selena Gomez: Eram subnutrită şi extenuată

de Redactia Tvmania

Selena Gomez a arătat că o sesiune de shopping şi un grup de fani prezenţi la locul potrivit o pot face să se simtă mult mai bine.

Artista nu a arătat nicio urmă de oboseală, ba mai mult, a fost la fel de energică pe scenă ca întotdeauna. A cântat „Who says” şi „A year without rain”. A făcut chiar haz de necaz cu publicul, spunând „Chiar mă simt mult mai bine!”, scriu cei de la People.

„Vreau să vă mulţumesc tuturor că aţi venit”, le-a spus Selena Gomez celor peste 500 de fani veniţi să o vadă la mall. „Dacă aţi venit şi vineri, îmi pare foarte rău că nu am putut să fiu aici…Vă iubesc foarte mult pe toţi!”, a completat Selena.

Întrebată care a fost cauza internării ei în spital, actriţa a răspuns: „Eram foarte subnutrită, deci aveam nivelul scăzut al fierului şi eram extenuată”.

Selena Gomez a fost internată, joi noapte, într-un spital din Los Angeles, imediat după apariţia ei la Jay Leno, unde şi-a promovat ultimul film, Monte Carlo. Conform tmz.com, tânăra în varstă de 18 ani a început să se plângă de greaţă şi o durere groaznică de cap.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton