Homepage  / Vedete străine

Selena Gomez, fără Internet de mai bine de 4 ani. Cine postează pe contul ei de Instagram

Selena Gomez, fără Internet de mai bine de 4 ani. Cine postează pe contul ei de Instagram
7

de Cătălina Matei,

Una dintre cele mai apreciate și urmărite artiste din lumea întreagă, Selena Gomez a povestit recent, într-un interviu, că nu a mai accesat rețelele de socializare de mai bine de patru ani și jumătate. Cu toate acestea, contul său oficial de Instagram, unde apar postări aproape zilnic, are peste 300 de milioane de urmăritori. Cine publică în locul ei?

Într-un interviu acordat luni în cadrul celebrei emisiuni „Good Morning America”, Selena Gomez a dezvăluit că nu a mai folosit Internetul de mai bine de patru ani.

„Mi-a schimbat complet viața”, a spus Gomez despre decizia sa. „Sunt mai fericită. Sunt mai prezentă. Mă conectez mai mult cu oamenii. Mă face să mă simt normală”, a continuat artista.

Cu toate acestea, contul său oficial de Instagram înregistrează peste 300 de milioane de urmăritori. Cine postează aproape zilnic dacă Selena a renunțat de mai bine de 4 ani la Internet? În același interviu, artista a mărturisit că se bazează pe o echipă pentru a menține acel cont activ.

A lansat o nouă platformă de sănătate mintală

Selena Gomez a acorat un interviu pentru „Good Morning America” cu scopul de a promova Wondermind, o nouă platformă de sănătate mintală și fitness pe care a lansat-o de curând alături de mama ei, Mandy Teefey, și de fondatorul și CEO-ul Newsette, Daniella Pierson. Prezentă și ea în materialul televizat, Daniella Pierson a explicat că Wondermind va avea ca scop „normalizarea discuțiilor  despre sănătatea mintală”, oferind o gamă largă de conținut, instrumente informaționale și exerciții aprobate de un „comitet format din cei mai buni psihiatri, terapeuți și sociologi din lume”.

Decizia Selenei de a se implica în Wondermind vine în urma numeroaselor sale probleme de sănătate, recent fiind diagnosticată și cu tulburare bipolară.

Actrița și cântăreața  în vârstă de 29 de ani  a fost diagnosticata cu lupus în 2014, apoi a fost supusă unui transplant de rinichi și a făcut chimioterapie. La momentul respectiv, ea a dezvăluit mantra pe care și-a repetat-o în fiecare zi pentru a putea trece prin chinuitorul proces de vindecare: „O să-i ajuti pe oameni. Asta m-a ajutat să merg mai departe”, a spus ea.

Daily Instagram PostsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton