Homepage  / Articole

Selena Gomez i-a mai dat o şansă lui Justin Bieber

Selena Gomez i-a mai dat o şansă lui Justin Bieber

de Redactia Tvmania

Deși s-a zvonit că cei doi adolescenți s-ar fi despărțit, după ce Selena Gomez i-ar fi reproșat lui Justin Bieber că umblă cu niște prieteni ciudați, pe care nu vrea să îi accepte, lucrurile par să fie intrat în normal pentru Justin și Selena, scrie dailymail.co.uk.

Starul din „The Wizards of Waverley Place”, care a început relația cu cântărețul de 17 ani la începutul acestui an, i-ar fi dat papucii la sfârșitul săptămânii trecute, pentru că nu îi plăcea pe amicii lui Bieber, despre care credea că au o proastă influență asupra lui.

Se pare că Justin Bieber a fost foarte afectat de decizia fostei sale iubite. Ba mai mult, un prieten al cuplului a declarat că adolescentul a izbucnit în lacrimi după o ceartă cu Selena Gomez. „Este greu să vezi un puști de 17 ani plângând și spunând că o iubește”, a spus sursa.

Lucrurile s-au liniștit între Justin Bieber și Selena Gomez, cel puțin la prima vedere. Ei au apărut împreună la Los Angeles, unde se decernau premiile Teen Choice Awards.

De la ce au început problemele între Justin și Selena?

În ultima vreme, Justin Bieber a petrecut din ce în ce mai mult timp cu Sean Kingston, rapper-ul Lil Wayne și cântărețul Chris Brown, care a înregistrat chiar o melodie alături de adolescentul canadian.

Dintre toți, Chris Brown a avut parte de cea mai negativă publicitate, după ce s-a aflat că a atacat-o pe Rihanna, pe vremea când cei doi erau iubiți, în 2009.

Nici Lil Wayne nu este ușă de biserică, pentru că a ispășit deja opt luni din cele 12 pe care le primise la închisoare, în 2010, după ce a recunoscut că avea o armă fără permis.

În ceea ce-l privește pe Sean Kingston, și el i-a adus probleme lui Bieber, după ce recent ei au fost opriți de poliție pentru că se aflau într-un Rolls Royce decapotabil, o mașină mult prea scumpă pentru doi adolescenți.

Deși nu încălcaseră nicio lege și cei doi cântăreți au fost lăsați să conducă în continuare mașina scumpă, se crede că Selena Gomez nu a fost încântată de atenția de ordin negativ pe care a atras-o asupra lui Justin Bieber.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton