Homepage  / Vedete străine

Selena Gomez, imagine rară din copilărie. Ce mesaj de suflet a avut pentru versiunea ei mai tânără. „Nu-ți fie teamă să ceri ajutor”

Selena Gomez, imagine rară din copilărie. Ce mesaj de suflet a avut pentru versiunea ei mai tânără. „Nu-ți fie teamă să ceri ajutor”
6

de Roxana Mirea,

Selena Gomez a publicat o imagine cu ea din copilărie, alături de un mesaj emoționant. Artista s-a întors în trecut și a dezvăluit ce și-ar fi dorit să știe pe vremea când era doar o copilă. Selena s-a gândit la versiunea ei mai tânără și i-a transmis un mesaj.

Selena Gomez, imagine cu ea din copilărie

Selena Gomez are un mesaj de suflet pentru versiunea ei mai tânără. Miercuri, cântăreața a împărtășit o fotografie drăguță cu ea, de pe vremea în care era doar o fetiță. Micuța Selena poartă un zâmbet până la urechi, în respectiva fotografie.

 În descriere, ea a scris un mesaj adresat versiunii ei mai tinere. „Dragă eu mai tânără, te rog să nu-ți fie teamă să ceri ajutor.”

Artista de 30 de ani și-a încurajat apoi fanii să aibă un moment de reflecție și să facă același lucru. „Astăzi este Ziua Internațională a Femeii și vreau ca fiecare dintre noi să fim mai blânde cu noi înșine. Scrieți-i versiunii voastre mai tinere un memento rar și lipiți-l pe oglinda voastră pentru a vă aminti că meritați lumea. Vă iubesc.”

Aceasta nu este singurul mesaj pe care Gomez l-a avut pentru versiunea ei mai tânără. De asemenea, ea a distribuit, miercuri, prin intermediul contului de Instagram al brandului său, Rare Beauty, un videoclip plin de afirmații.

Un lucru pe care mi-aș dori să i-l pot spune versiunii mele mai tinere este: Apreciază fața și corpul pe care le ai. Poate că nu arăți ca toți ceilalți, dar ești cine ești și fii mândră de asta„, a spus Gomez în clipul, care a fost distribuit în cinstea Zilei Internaționale a Femeii.

Selena Gomez a avut momente în care a renunțat la sociale media

Postările lui Gomez vin după ce luna trecută a luat o pauză de la rețelele sociale pe fondul unei presupuse drame între Hailey Bieber și Kylie Jenner. Selena Gomez a avut o relație complicată cu social media, în trecut. După ce a luat mai multe pauze de la Instagram de-a lungul anilor, ea a dezvăluit în 2019 că nu mai are aplicația, deoarece comentariile negative la postările sale au făcut-o să se simtă „deprimată”.

Golden Globe Awards 2023: ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În timpul unui interviu cu Vanity Fair publicat luna trecută, ea a vorbit despre relația ei cu social media. „Oamenii mă pot face urâtă sau proastă, iar eu sunt indiferentă. Dar acești oameni intră în detalii”, și-a amintit ea. „Ei scriu paragrafe atât de specifice și răutăcioase. Aș fi plâns în mod constant. Aveam în mod constant anxietate… Nu mai puteam să fac asta. Era o pierdere de timp.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton