Homepage  / Vedete străine

Selena Gomez, în rochie de mireasă. Imaginile care i-au luat prin surprindere pe fani

Selena Gomez, în rochie de mireasă. Imaginile care i-au luat prin surprindere pe fani

de Roxana Mirea,

Fanii au fost surprinși să o vadă pe Selena Gomez în rochie de mireasă. Actrița din „Crime în imobil“ / „Only Murders in the Building” a îmbrăcat rochia albă și a publicat două imagini pe rețelele sociale.

Selena Gomez, în rochie de mireasă

Selena Gomez pășește spre altar… pentru „Crime în imobil“ / „Only Murders in the Building”. Actrița a purtat marți o rochie de mireasă albă clasică, fără bretele, pe platoul de filmare al serialului Hulu. Selena Gomez a arătat uimitor în rochia de mireasă din dantelă, cu fustă din tul, mănuși albe elegante asortate și un voal din dantelă.

De asemenea, artista, în vârstă de 30 de ani, a intrat pe Instagram pentru a scrie despre ziua cea mare de la locul de muncă, alături de o serie de fotografii cu ea îmbrăcată în rochia de mireasă.

„Nu am nicio descriere. Doar o zi obișnuită la muncă”, a scris Selena Gomez.

Fanii Selenei au fost surprinși să o vadă în rochie albă de mireasă pe artista lor preferată. „Ar fi fost o mireasă atât de frumoasă”, „Am crezut pentru o secundă că s-a căsătorit”, „Arăți ca un înger”, „Iată că vine cea mai frumoasă mireasă din lume”, sunt foar câteva dintre reacțiile internauților.

Despre Crime în imobil

Creat de Steve Martin, Dan Fogelman și John Hoffman, serialul de comedie, de crime și mistere „Crime în imobil” urmărește trei străini (Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez) pasionați de investigații criminalistice care se trezesc brusc implicați într-o astfel de anchetă.

Atunci când are loc o moarte macabră în interiorul exclusivistului lor bloc de apartamente din Upper West Side, trio-ul suspectează o crimă și își folosește cunoștințele pentru a afla adevărul. Pe măsură ce înregistrează un podcast pentru a documenta cazul, cei trei descoperă secretele complexe ale clădirii, secrete care se întind pe zeci de ani. Poate și mai explozive sunt minciunile pe care și le spun unii altora. În curând, trio-ul aflat în pericol realizează că un ucigaș ar putea trăi printre ei, în timp ce se întrec să descifreze diferitele indicii înainte de a fi prea târziu.

Sezonul 3, care se filmează în prezent la New York, îi va avea în distribuție pe Paul Rudd, al cărui personaj a fost introdus în finalul celui de-al doilea sezon, Meryl Streep și Jesse Williams.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton