Homepage  / Vedete / Vedete străine

Selena Gomez, primele declarații după transplantul de rinichi

Selena Gomez, primele declarații după transplantul de rinichi

de Redactia Tvmania

Selena Gomez (25 de ani) și cea mai bună prietenă a ei, cea care i-a donat această vară un rinichi, au vorbit pentru prima oară despre operație dar și despre starea de sănătate în care cântăreața se afla la momentul respectiv.

 

În urmă cu o lună Selena Gomez le justifica fanilor absența ei de pe scenă din ultima perioadă. Aceasta a dezvăluit printr-o postare pe instagram și o serie de fotografii că a suferit un transplant de rinichi, efectuat din cauza complicaţiilor provocate de lupus, boala autoimună de care suferă.

Cea care i-a donat unul din rinichi a fost Francia Raisa (29 de ani), care în exclusivitate pentru NBC News a vorbit alături de Selena Gomez despre operație:  „Într-o zi nu a mai fost în stare să deschidă nici măcar o sticlă de apă. A început să plângă și ulterior am întrebat-o ce se întâmplă. Așa am aflat toată povestea”, a dezvăluit Francia Raisa.

Selena a mărturisit cu lacrimi în ochi că dacă nu ar fi fost Francia cu siguranță și-ar fi pierdut viața:  „Aveam artrită. Ajunsesem în punctul în care era o chestiune de viaţă şi de moarte. Rinichii mei erau terminaţi. Nu am vrut să apelez la nici o persoană din viaţa mea. Aceea a fost ziua în care am ajuns acasă, iar ea s-a oferit voluntar”. 

 Întrebată dacă simte că Francia i-a salvat viaţa, răspunsul Selenei nu s-a lăsat așteptat: „Chiar a făcut-o! E adevărat.“ 

Selena a adăugat de asemenea, că a existat o complicație după intervenția chirurgicală din cauză că rinichii au început să se „răsucească”. Din această cauză artista a suferit o a doua procedură la scurt timp.

 

 

În postarea de pe Instagram, Selena Gomez i-a fost recunoscătoare în primul rând prietenei sale: „Nu există cuvinte să-i pot mulţumi îndeajuns frumoasei mele prietene Francia Raisa. Mi-a făcut cel mai preţios cadou şi sacrificiu dăruindu-mi unul dintre rinichi. Sunt incredibil de binecuvântată. Te iubesc foarte mult, surioară. “

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton