Homepage  / Vedete străine

Selena Gomez, schimbare radicală de look. Cum arată acum

Selena Gomez, schimbare radicală de look. Cum arată acum

de Roxana Mirea,

Selena Gomez și-a schimbat look-ul. Artista este foarte activă în mediul online, așa că nu avea cum să nu le dezvăluie fanilor ei că a revenit la părul blond. Selena Gomez are propriul cooking show, care se numește „Selena + Chef”, iar în clipul de promovare pentru cel de-al treilea sezon, vedeta a apărut cu părul blond.

Selena Gomez, schimbare de look

Selena Gomez a câștigat, de-a lungul timpului, inimile a milioane de oameni, iar fanii o urmăresc constant pe rețelele sociale pentru a vedea ce mai este nou în viața asrtistei. Doar pe Instagram, Seleba Gomez este urmărită de peste 267 de milioane de persoane. Impresionant, nu-i așa?

Ei bine, fanii ei nu apreciază la Selena doar talentul ei incontestabil, dar și naturalețea de care dă mereu dovadă. Recent, aceasta le-a dezvăluit internauților că și-a schimbat look-ul, revenind la părul blond. Selena Gomez are propriul ei show culinar, iar în clipul de promovare al celui de-al treilea sezon a apărut cu părul blond.

Am revenit și sunt blondă!”, a spus vedeta în cadrul videoclipului de promovare respectiv.

Selena Gomez a trecut prin multe probleme medicale

Viața Selenei Gomez nu a fost așa de frumoasă cum pare din exterior. În 2017, artista a trecut printr-o mare cumpănă. Din cauza medicaţiei şi a suprasolicitării organismului, rinichii ei au cedat. Doctorii i-au spus că dacă nu i se face un transplant, riscă să îşi piardă viaţa. Cea mai bună prietenă a ei, Francia Raisa, i-a dăruit un rinichi pentru a o salva.

Am trecut printr-o mulțime de probleme medicale și știu că pot atinge oameni care trec prin lucruri la fel de înfricoșătoare, cum ar fi un transplant de organe, dializă sau diverse tratamente care necesită izolare. O parte uriașă din motivul pentru care am o platformă de social media este ca să pot ajuta oameni”, a declarat Selena Gomez, într-un interviu pentru Interview Magazine, la un moment dat.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton