Homepage  / Cinema / Vedete străine

Selena Gomez se implică în remake-ul celebrei comedii „O femeie face carieră”

Selena Gomez se implică în remake-ul celebrei comedii „O femeie face carieră”
7

de Andreea Hentea,

Selena Gomez s-a implicat în noua versiune a faimoasei comedii romantice „O femeie face carieră” / „Working Girl” (1988), unul dintre cele mai iubite filme ale anilor '80. Regizată de Mike Nichols, aceasta i-a avut în rolurile principale pe Melanie Griffith, Sigourney Weaver și Harrison Ford. Selena Gomez va fi producătoarea filmului, dar încă nu se știe dacă va juca rolul principal, interpretat memorabil de Melanie Griffith în varianta originală, scrie variety.com.

Selena Gomez se află în stadiul final al negocierilor pentru noul film inspirat de comedia lui Mike Nichols, care va fi realizat de studiourile 20-th Century.

Ilana Pena (scenarista serialului „Crazy Ex-Girlfriend”, cu Rachel Bloom, și creatoarea serialului Disney Plus „Diary of a Future President”) va adapta scenariul noii povești, care urmează să fie lansată pe platforma Hulu. În momentul de față încă nu a fost stabilit un regizor care să realizeze proiectul. Nici distribuția filmului nu a fost încă aleasă, dar toată lumea se întreabă mai ales dacă Selena Gomez (30 de ani) o va juca pe ambițioasa Tess McGill.

‘Only Murders in the Building’ season 2 premiere, Los Angeles, California, USA – 27 Jun 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Magnetismul poveștii originale

Interpretată de blonda și seducătoarea Melanie Griffith, aceasta era o secretară întreprinzătoare și plină de idei din Staten Island, care folosea ingenios prilejul de-a prelua sarcinile șefei ei (jucată de Sigourney Weaver) în timp ce aceasta era imobilizată la pat, cu piciorul rupt, după un accident la schi.

După o întâlnire cu directorul trustului în care secretara reușea să-l impresioneze cu ideile ei, șefa ei încerca să-și asume întregul proiect. În joc mai era implicat însă și Jack Trainer (Harrison Ford), care, îndrăgostit până peste cap de Tess, o ajuta să demonstreze de partea cui e adevărul.

„O femeie face carieră” a fost adorat instantaneu de public, dar nici criticii nu au rămas insensibili. Filmul a încasat 100 de milioane de dolari la nivel global (un succes impresionant în epocă) și a fost nominalizat la Oscar la șase categorii (printre care cel mai bun film, cel mai bun regizor – Mike Nichols, cea mai bună actriță în rol principal – Melanie Griffith, cea mai bună actriță în rol secundar – Sigourney Weaver și Joan Cusack), câștigând statueta pentru cel mai bun cântec original, „Let the River Run”, compus de Carly Simon.

Vedete în căutarea noilor succese

În 1990, Sandra Bullock a încercat să refacă magia poveștii din „O femeie face carieră”, într-un serial de scurtă durată care urma să fie difuzat de NBC. Acesta a fost însă anulat foarte devreme, din cauza audiențelor scăzute.

Selena Gomez a devenit vedetă în adolescență, în popularul serial Disney „Magicienii din Waverly Place” (2008), urmat de alte două filme. Ea a jucat într-o mulțime de filme de succes în rândul adolescenților, dar și în filmul lui Woody Allen „O zi ploioasă în New York” (2019), alături de Timothée Chalamet și Elle Fanning. În prezent ea se bucură de mare succes în aclamatul serial „Crime în imobil”, difuzat de Disney Plus, în care joacă (alături de Steve Martin și Martin Short) un rol principal foarte apreciat de critici, care a rămas pe nedrept fără o nominalizare la premiul Emmy.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton