Homepage  / Vedete străine

Selena Gomez, ținta unui val de răutăți din cauza kilogramelor în plus. Ce mesaj tranșant a transmis criticilor

Selena Gomez, ținta unui val de răutăți din cauza kilogramelor în plus. Ce mesaj tranșant a transmis criticilor
6

de Roxana Mirea,

Selena Gomez a avut o apariție strălucitoare pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2023. Totuși, criticii ei n-au ratat ocazia pentru a-și lansa răutățile. Mai mulți internauți i-au transmis artistei că s-a îngrășat, însă ea n-a stat pe gânduri și le-a dat replica.

Selena Gomez, criticată pentru kilogramele în plus

Selena Gomez a declarat că este „un pic cam mare acum”, dar nu-i pasă. Actrița din „Only Murders in the Building” le-a închis gura celor care se iau de corpul ei pe rețelele sociale, după ce a participat la Globurile de Aur 2023 într-o rochie Valentino fără bretele, scrie Page Six.

„Sunt un pic cam mare acum pentru că m-am distrat în timpul sărbătorilor”, a spus artista, pe Instagram, după gala de premiere.

Nu-i așa?” a spus Selena Gomez, în timp ce s-a întors spre sora ei mai mică, Gracie Elliott Teefey, în vârstă de 9 ani, aflată în fundal. „Dar nu ne pasă”, a adăugat ea, în timp ce ea și sora ei au izbucnit în râs.

Golden Globe Awards 2023: ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Vedeta a ajuns pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2023 într-o rochie Valentino Haute Couture din catifea neagră, care avea mâneci voluminoase de culoare mov și un decolteu provocator.

Ea a accesorizat rochia, care era crăpată pe un picior, cu cercei cu diamante de la De Beers.

Nu este prima dată când Selena Gomez a făcut apel la criticii care îi comentează aspectul fizic. În aprilie 2022, vedeta i-a criticat pe TikTok pe cei care o blamează, spunând că a fi „slabă” nu merită să renunțe la mâncărurile ei preferate pentru că „oamenii oricum vor comenta pe seama greutății ei”.

Sunt sunt perfectă așa cum sunt”, a încheiat ea.

În plus, cântăreața a fost sinceră în legătură cu relația ei tumultoasă cu social media de-a lungul anilor, ștergând chiar și aplicațiile de pe telefonul ei în 2019, deoarece comentariile negative o făceau să se simtă „deprimată“. Cu toate acestea, de atunci, ea și-a reinstalat aplicațiile, după cum reiese din activitatea sa recentă pe Instagram și TikTok.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton