Homepage  / Știri

Selena Gomez va juca în filmul „Magicienii din Waverly Place”

Selena Gomez va juca în filmul „Magicienii din Waverly Place”

de Redactia Tvmania

Una dintre cele mai iubite vedete Disney Channel – Selena Gomez – şi unul dintre cele mai de succes seriale, câştigător al mai multor premii Emmy şi BAFTA, "Magicienii din Waverly Place", revin cu un nou film de televiziune a cărui producţie începe luna viitoare în Los Angeles.

Selena Gomez, actriţă şi artistă premiată cu discul de platină, va fi producător executiv şi va juca alături de Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera, David DeLuise şi Gregg Sulkin în rolurile care i-au făcut cunoscuţi.

Premiera filmului de o oră este programată pentru începutul anului 2013.

Povestea prezintă familia Russo şi pe prietenii lor în Toscana, Italia, unde merg să îşi revadă rudele îndepărtate … dar când Alex (Selena Gomez) încearcă să dovedească tuturor că e mai mult decât un magician aparent fără griji, face din greşeală o vrajă care creează o Alex Bună şi o Alex Malefică. Când Malefica Alex este prinsă în planul unui tânăr magician fermecător de a prelua conducerea lumii, Buna Alex trebuie să găsească o modalitate să îşi salveze familia şi umanitatea, ceea ce conduce la o bătălie monumentală între două versiuni ale sale – toate acestea în vârful Turnului din Pisa.

Serialul de debut al lui Gomez „Magicienii din Waverly Place” este unul cele mai de succes seriale ale Disney Channel. A avut premiera în 2007, a generat audienţe uriaşe în toată lumea, iar în primul trimestru din 2012 a înregistrat peste 175 milioane de telespectatori unici în 163 de ţări şi 32 de limbi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton