Homepage  / Articole

Selena Gomez va prezenta Premiile MTV EMA

Selena Gomez va prezenta Premiile MTV EMA

de Redactia Tvmania

Actrita şi cântăreaţa Selena Gomez, cunoscută şi pentru relaţia ei intens mediatizată cu Justin Bieber, a fost aleasă să prezinte ediţia de anul acesta a Premiilor MTV Europe Awards (EMA), ce se va desfăşura  la Odyssey Arena din Belfast, pe 6 noiembrie, şi care va putea fi urmarită live în România la MTV.

Pentru prima dată în istoria postului muzical, MTV va avea o adevarată desfăşurare de forţe la nivel de transmitere al show-ului, incluzând platforme noi de comunicare. Astfel, ca o noutate absolută, cântareaţa ce se poate lăuda cu un Disc de Platină pentru albumul său, va transmite informaţii din timpului evenimentului, live, inclusiv pe internet.

“Sunt foarte încântată că am fost aleasă să prezint MTV EMA în acest an. Sincer, este un vis care devine realitate pentru mine”, a declarat Selena Gomez.

“Este un eveniment atât de important datorită faptului că fiecare ediţie oferă recunoaştere şi premiază  cele mai mari şi talentate nume ale muzicii din toată lumea, astfel încât este o reală onoare să fiu MC-ul ediţiei din 2011”, a adăugat cântăreaţa.

În calitate de gazda a principalului show MTV EMA, ea va prezenta ce se va întâmpla pe scenă, câştigătorii şi alte momente importante ale serii, iar în zona de comunicare digitală  se va ocupa în acelasi timp să le ofere fanilor EMA din toată lumea, în timp real, pe Twitter informaţii din culisele show-ului şi detalii picante pe site-ul www.mtvema.com.

Şi românii vor avea ocazia să urmărească live premiile MTV EMA din Belfast pe MTV România, iar până atunci trebuie să ştie că îşi pot vota artiştii români preferaţi pe www.mtv.ro, pentru categoria “Best Romanian Act”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton