Homepage  / Vedete / Vedete străine

Selena Gomez vrea să se retragă din muzică. Ce motive are!

Selena Gomez vrea să se retragă din muzică. Ce motive are!

de Redactia Tvmania

Selena Gomez se gândește să se retragă din muzică pentru că nu crede că oamenii „o iau în serios” și ar dori să se concentreze pe film și televiziune.

Cântăreața și actrița, în vârstă de 28 de ani, a spus că vrea să-i dea carierei sale muzicale „o ultimă încercare” înainte de a decide să se îndepărteze definitiv de industria muzicală. Asta pentru că nu crede că oamenii  o „iau în serios” și nu ld pasă de materialele pe care le lansează. 

Ea a spus revistei Vogue:

„Este greu să continui să faci muzică atunci când oamenii nu te iau neapărat în serios. Am avut momente în care am spus:” Ce rost are? De ce continui să fac asta? ” „Lose You to Love Me” am simțit că este cea mai bună piesă pe care am lansat-o vreodată și, pentru unii oameni, încă nu a fost suficientă. Cred că există o mulțime de oameni care se bucură de muzica mea și pentru asta sunt atât de recunoscătoare, dar cred că data viitoare când voi face un album va fi diferit. Vreau să-mi dau o ultimă încercare înainte să mă retrag din muzică”.

Dacă se îndepărtează de scena, Selena ar putea folosi timpul liber pentru a prelua mai multe roluri de film și televiziune. Ea a adăugat:

„Nici măcar nu am atins o parte din ceea ce vreau să fac. Abia aștept momentul când un regizor poate vedea că sunt capabilă de a face ceva ce nimeni nu a văzut vreodată „.

Ultimii ani din viața artistei au fost destul de grei. Aceasta a trecut cu dificultate peste relația grea încercată cu Justin Bieber, a suferit un transplant de rinichi și în continuare se luptă cu afecțiunea bipolară despre care a vorbit deschis în 2019. Aceasta s-a orientat și spre afaceri, lansând în urmă cu un an un brand cosmetic. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton