Homepage  / Vedete / Vedete străine

Selin Yeninci, Saniye din „Mă numesc Züleyha”, dusă de urgență la spital. Ce a pățit actrița

Selin Yeninci, Saniye din „Mă numesc Züleyha”, dusă de urgență la spital. Ce a pățit actrița

de Redactia Tvmania

Pe platourile de filmare din Adana, Turcia, acolo unde continuă producția pentru sezonul 3 din „Mă numesc Züleyha”, actrița de 33 de ani Selin Yeninci s-a molipsit de COVID-19, iar starea ei s-a înrăutățit progresiv.

Pe micile ecrane turcești, serialul „Mă numesc Züleyha”, în original „Bir Zamanlar Çukurova”, continuă cu audiențe foarte bune – fiecare episod aduce noi răsturnări de situație, plus că s-au schimbat și actorii, destui ieșind de tot din poveste. Însă, în culise, atmosfera nu are cum să fie prea plăcută.

După ce Melike Ipek Yalova, interpreta nefericitei Mujgan, a anunțat săptămâna trecută că divorțează după nici doi ani de la nuntă, iată că altă veste proastă vine din interiorul echipei: Selin Yeninci, cea care o joacă pe simpatica și inimoasa Saniye, a fost confirmată pozitiv cu coronavirus. Însă, pentru că tratamentul de acasă nu a dat roade și starea ei s-a înrăutățit, scrie Haberler, actrița de 33 de ani a fost dusă imediat la spital, la terapie intensivă.

După ce vestea a început să se răspândească, fanii au început să-i transmită, pe conturile de social media, dragostea lor și urărilor lor de sănătate. 

„Sănătate, să te faci bine!”, „Sănătate, sper să ieși repede de la terapie intensivă”, sună mesajele fanilor actriței. 

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Selin Yeninci (@selinyeninci)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton