Homepage  / Vedete româneşti

Selly a spus ce sumă enormă de bani cheltuie pe fiecare lună. „Încerc să fiu cât de cumpătat posibil”

Selly a spus ce sumă enormă de bani cheltuie pe fiecare lună. „Încerc să fiu cât de cumpătat posibil”
6

de Roxana Mirea,

Selly a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a dezvăluit, printre aletele, câți bani cheltuie pe lună. Chiar dacă suma este una absolut impresionantă, vloggerul spune că încearcă să fie cât se poate de cumpătat.

Câți bani cheltuie Selly pe lună

La doar 13 ani, Selly a devenit partener afiliat YouTube. În 2019, la 17 ani, a devenit cel mai urmărit YouTuber din România. În prezent, la 22 de ani, în cei 10 ani de carieră de vlogger, are propria academie de vlogging, este fondatorul trupei 5Gang, autor de piese și cântăreț, actor și producător de film. În offline, Selly a devenit cunoscut publicului larg pentru opiniile critice aduse sistemului de învățământ din România, precum și din dezbaterile cu diverși oameni de televiziune.

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Selly a dezvăluit câți bani cheltuie într-o singură lună, excluzând cheltuielile de producție. Tânărul a declarat că stilul lui de viață îl face să cheltuie între 10 și 20 de mii de euro pe lună.

„Pe plan personal, excluzând cheltuieli de producție, excluzând costurile pe care le au filmele mele, cred că între 10 și 20 de mii de euro. N-aș ști să spun o sumă exactă. Cu siguranță, mult, dar sunt sume pe care mi le permit și încerc să fiu, pe cât posibil, cumpătat. Poate nu pare, având în vedere sumele, însă, în momentul în care te obișnuiești cu un anumit stil de viață, tinzi să menții acel stil de viață și banii se chestuie mai ușor decât ai crede. De fiecare dată, dacă eu mă gândesc: „oare câți bani am cheltuit luna trecută?”, am un răspuns mai mic decât atunci când verific efectiv extrasul de cont pentru că cheltuielile se adună foarte ușor. Încerc să fiu cât de cumpătat posibil”, a declarat Selly.

selly-a-spus-ce-suma-enorma-de-bani-cheltuie-pe-fiecare-luna.-incerc-sa-fiu-cat-de-cumpatat-posibilIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Pe ce își cheltuie Selly banii

Întrebat pe ce cheltuie banii, Selly a spus că are o viasță destul de „plictisitoare” și că majoritatea banilor se duc pe mâncare, chirie, vacanțe și transport. De asemenea, vloggerul a descris cum arată o zi din viața lui.

Pe mâncare, pe chirie, pe vacanțe, pe transport, pe benzină… Am o viață destul de plictisitoare. Dacă cineva ar urmări ce fac într-o zi, nu s-ar gândi că aș putea cheltui sume atât de mari de bani. O zi obișnuită din viața mea… Mă trezesc dimineața, mă îmbrac, mă duc la birou, stau acolo până seara, mănânc la restaurant o dată sau de două ori, vin acasă și mă culc. Așa arată o zi obișnuită din viața mea. Am puține vacanțe pe an, însă costurile astea se adună”, a mai mărturisit Selly.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton