Homepage  / Vedete româneşti

Selly, implicat într-un accident rutier. Cum s-a petrecut totul. „A fost vina mea”

Selly, implicat într-un accident rutier. Cum s-a petrecut totul. „A fost vina mea”
7

de Roxana Mirea,

Selly a fost implicat într-un accident rutier. Totul s-a petrecut pe DN1, iar vloggerul recunoaște că a fost doar vina lui. Acesta a făcut declarații despre incident și a povestit cum s-a întâmplat totul.

Selly, protagonistul unui accident rutier

Selly a fost implicat într-un accident rutier, duminică, 22 ianuarie 2023. Incidentul a avut loc pe DN1, iar vloggerul a declarat că a fost doar vina lui. Din fericire, nu au existat victime și nici avarii serioase la niciuna dintre mașini.

Eram pe DN1 şi se formase o coloană de maşini în faţă şi când se formează o coloană din asta brusc uneori există riscul să se producă. A fost vina mea, nu au fost avarii serioase la maşină, nici la a mea, nici la a domnului în care am intrat”, a povestit celebrul vlogger, pentru Antena Stars.

După accident, Selly s-a înțeles cu șoferul pe a cărui mașină a lovit-o.

Exact, am făcut amiabliă şi am mers mai departe în drumul meu”, a declarat el.

Selly nu este la primul accident rutier. Acesta a mărturisit că este pentru a doua oară când i se întâmplă și că, de acum încolo, va fi mult mai atent în trafic.

Da, cred că e al doilea, da. Da, începând de ieri sunt un alt om, sunt un șofer mai responsabil și mai atent”, a mai declarat Selly.

De asemenea, volggerul le-a povestit și fanilor lui de pe Instagram despre accident. „Ieri am avut o zi d-aia. De dimineață, pe DN1, am intrat în fundul unei mașini. Vina mea total, că era coloană oprită în față și n-am văzut. Adică am văzut-o prea târziu, am frânat, dar… N-au fost pagube mari la mașină, dar am intrat în ea”, a spus Selly pe Instagram.

selly-accidentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton