Homepage  / Vedete româneşti

Selly și Dorian Popa au trecut la munca de… sus! Cei doi au spălat geamuri, echipați ca alpiniști utilitari

Selly și Dorian Popa au trecut la munca de... sus! Cei doi au spălat geamuri, echipați ca alpiniști utilitari

de Cătălina Matei,

După ce a prezentat propriul show la Prima TV, iar azi se lansează formatul pe care îl prezintă pe HBO Max, Andrei Șelaru alias Selly tocmai a lansat un nou proiect pe YouTube, „La muncă!”.

Formatul online, conceput ca un fel de „Dirty Jobs – Meserii Murdare”, provoacă vedetele să-și schimbe meseria. În fiecare episod, Selly alături de o vedetă încearcă tot felul de ocupații mai mult sau mai puțin stigmatizate. Astfel, în prima ediție, celebrul vlogger a spălat geamurile unei clădiri rezidențiale alături de Dorian Popa.

Difuzat exclusiv pe YouTube, noul show al lui Selly, „La muncă!”, îi provocacă pe invitații celebrului blogger să încerce și alte ocupații, în cazul unui scenariu „apocaliptic”: toate rețelele de socializare ar fi desfințate. În fiecare episod, Selly, împreună cu un invitat, trece „la muncă”: gunoier, spălător de geamuri la înălţime, vânzător în magazin etc.

În primul episod disponibil deja pe YouTube, primul invitat a fost Adrian Popa, prieten bun de altfel cu Selly. Cei doi au purtat echipamente de alpiniști utilitari și au șters geamurile unei clădiri rezidențiale.

Cum s-au descurcat? Dacă pentru Dorian înălțimea nu a fost o problemă, mai ales că a practicat și bungee jumping, lui Selly i-au cam tremurat picioarele.

Show-ul este produs de Selly Media Network, compania lui Andrei Şelaru.

Selly, prezentator la „One Tru Singer”, pe HBO Max

Din 1 aprilie, Selly prezintă este primul show de talente produs de Max Original în România. „One True Singer” este realizat în colaborare cu Global Records, o casă de discuri independentă. Global Records oferă servicii muzicale complete, de la producerea şi înregistrarea albumelor, până la lansarea şi promovarea artiştilor în întreaga lume.

Totodată, Selly va avea și ajutoare. Grasu XXL și Olivia Addams vor avea misiunea de a îndruma concurenții pe drumul lor către marele premiu.

În „One True Singer”, 14 tineri artişti cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani vor parcurge drumul către marele premiu. Acesta va consta într-un contract de înregistrare în valoare de 50.000 de euro şi încă 50.000 de euro în cont.

Artiştii se vor confrunta cu o serie de provocări menite să le testeze talentele. Ei vor fi eliminaţi treptat de către juriu, în funcţie de evoluţia lor în competiţie.

La masa juriului „One True Singer” stau Alina Eremia, Bruja, Șerban Cazan și Alex Cotoi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton