Homepage  / Vedete / Vedete străine

Selma Blair, în stare de șoc. De ce a cerut ordin de restricție împotriva fostului iubit

Selma Blair, în stare de șoc. De ce a cerut ordin de restricție împotriva fostului iubit

de Andra Stana,

Selma Blair a luat hotărârea de a merge la Poliție. Aici, actrița a cerut ordin de restricție împotriva fostului ei iubit. De ce îl acuză pe acesta vedeta din „Cruel Intentions”.

Selma Blair a trecut prin clipe de coșmar din cauza fostului ei iubit

Selma Blair a obținut zilele trecute un ordin de restricție împotriva fostului ei iubit. Potrivit tmz.com, Ron Carlson (52 de ani) ar fi atacat-o pe actriță și ar fi încercat chiar să o strângă de gât.

Potrivit documentelor obținute de presă, presupusul incident a avut loc când Carlson s-a dus la casa lui Blair din Los Angeles, pe 22 februarie. Avea de lăsat acolo un televizor, scrie pagesix.com. Documentele arată că Blair i-a spus lui Carlson că a luat medicamente în acea zi pentru a-și trata scleroza multiplă și că se simțea rău.

Într-o presupusă criză de nervi (cei doi s-ar fi despărțit, mai scrie presa de peste Ocean), Carlson i-a țipat lui Blair: „Nu poți face nimic, nu poți iubi pe nimeni, ești o invalidă inutilă… Nu merit asta, pot să găsesc pe cineva mai bun decât tine”.

TMZ relatează că, în acel moment, Carlson „s-a înfuriat și s-a aruncat asupra lui Blair, a sărit peste ea în timp ce stătea întinsă pe canapea, a apucat-o de gât” și apoi „a sugrumat-o”.

Chinul prin care a trecut Selma Balir după ce a primit diagnosticul de scleroză multiplă

Selma Blair, devenită celebră după apariția ei în filmul „Cruel Intentions”, și-a schimbat radical viața după ce, în anul 2018, a primit un diagnostic dur: scleroză multiplă. Actrița de la Hollywood nu este singura celebritate care suferă de această boală; recent, Christina Applegate a recunoscut că a primit aceeași veste de la medici.

Blair trăiește de câțiva ani un adevărat coșmar. Celebra actriță a fost sfătuită de medici să se pregătească din timp pentru un scenariu pesimist: nu ar fi avut nicio șansă de supraviețuire. Actrița a povestit chiar că medicii au sfătuit-o să se pregătească pentru moarte:

„Am fost avertizată, aşa că am început cumva să-mi fac planurile pentru moarte şi i-am spus asta fiului meu, iar el mi-a zis că ar prefera să fiu incinerată. Am făcut mai multă chimioterapie decât face în mod obişnuit un pacient bolnav de cancer, aproape că te ucide cantitatea pe care am făcut-o eu, însă celulele stem m-au ajutat să supravieţuiesc.”, a spus Selma Blair.

Cu toate acestea, vedeta a surprins pe toată lumea cu voința de fier de care a dat dovadă.  Mai mult, Blair și-a povestit experiența într-un film documentar.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton