Homepage  / Vedete / Vedete străine

Selma Blair revine cu amănunte despre lupta ei cu scleroza multiplă

Selma Blair revine cu amănunte despre lupta ei cu scleroza multiplă

de Redactia Tvmania

De când a dezvăluit faptul că suferă de scleroză multiplă, Selma Blair nu s-a temut să arate și această latură a vieții ei și să-și încurajeze fanii să fie sinceri.

 
Într-un videoclip extrem de emoționant pe care l-a postat pe Instagram, aceasta a mărturisit că îi este dor de călărie. În același timp, ea a spus și faptul că se simte din ce în ce mai rău.
 
 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

After I gave birth and felt half dead all the time, after the rage and the tears, after my heart exploded with caring and understanding, before any diagnosis, I searched for this horse. I knew the only place I was really growing with self love was at @cellardoorequestrian . My trainer found me #skytop. He needed to be able to handle kisses. Prerequisite. Truly. And he did. #mrnibbles. We only had a short time before I couldn’t even get to him or stay on. But he has come so far. And even though I may seem like I have gone farther away, I am learning and getting healthier. Even as I get seemingly sicker. I will jump this horse around again. Affording horseshows will require some major work opportunities ahead. So I am asking for it all. I am asking. For all of us who want it. Ask. Ask. Listen. I have the unicorn. Now I have to be able to find him again. #tbt. #loveheals 💘

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

 
 

„Știu faptul că singurul loc în care m-am simțit înconjurată de iubire a fost la @cellardoorequestrian. Antrenorul meu m-a făcut să mă simt cât mai aproape de cer. A avut destul de puțin timp la dispoziție pentru a ne întâlni. Însă a venit. Și chiar dacă într-o oarecare măsură boala mea avansează, învăț cum să fiu mai sănătoasă. Chiar dacă se agravează.”

Selma a adăugat și faptul că va călări din nou „Voi călări din nou acest cal. Așa cum se face la spectacolele de călărit, voi accepta orice oportunitate. Acum voi avea ocazia să îl văd din nou.”

 

În octombrie 2018, actrița a dezvăluit faptul că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Imediat după, aceasta a apărut la petrecerea Vanity Fair.

„Știu din proprie experiență faptul că prietenii și familia îți vor doar binele, însă nu putem înțelege întotdeauna prin ceea ce trece o persoană. Și dezvăluind aceste lucruri, Selma le spune celorlalți faptul că nu sunt singuri și că ea este o prietenă adevărată. Nu cred că există vreo altă persoană mai puternică și sunt mândră de faptul că este prietena mea”, a declarat la un eveniment prietena ei apropiată, Sarah Michelle Gellar.

Selma continuă să le dezvăluie prietenilor și fanilor ei cât mai multe detalii despre cum decurge boala ei. Sunt aici. Nu sunt alături de fiul meu. Sunt într-un loc în care mă voi face mai bine. Acum cred mai mult în spiritualitate față de cum o făceam înainte. Toată această călătorie este o realizare a tuturor lucrurilor care mi se întâmplă în jur. Am nevoie ca acest băiat să vadă că fac lucruri pe care nu credeam vreodată că sunt capabilă să le fac. Și voi face tot ceea ce îmi stă în putință.”

Trecând peste zilele bune și rele, Selma continuă să păstreze o atitudine pozitivă. Și chiar dacă tratamentele sunt copleșitoare pentru ea, actrița se concentreză doar pe zilele bune care vor veni. „Într-adevăr, tratamentele medicale își spun cuvântul. Sunt convinsă că voi trece peste.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton