Homepage  / Știri / Televiziune

Semifinală cu surprize la „Chefi la cuțite”. Concurenții s-au confruntat cu cea mai grea probă a sezonului

Semifinală cu surprize la „Chefi la cuțite”. Concurenții s-au confruntat cu cea mai grea probă a sezonului
11

de Redactia Tvmania

Show-ul culinar „Chefi la cuțite” se apropie de final. Semifinala sezonului 9 a emisiunii a adus concurenților în ediția de luni seară un val de emoții intense și provocări pe măsură.   Înainte de a începe probele mentorii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, dar și semifinaliștii „Chefi la cuțite” au primit mesaje din partea celor dragi, momente în care ochii lor s-au umplut de lacrimi.    Probe dificile la „Chefi la cuțite”. Ce au gătit semifinaliștii Dragii mei, aceasta este tema acestei probe: gustul de acasă. Vreau să simt că e un dish cu gusturi așezate de mult în inima voastră. Orice ați alege, vreau să vă cunoaștem un pic mai bine prin această farfurie. Vreau să fie o farfurie cu emoție și cu dragoste”, a declarat Irina Fodor la începutul primei proble din semifinala „Chefi la cuțite”, scrie a1.ro.

Concurenții „Chefi la cuțite” au fost provocați să gătească două probe care, deși la prima vedere au părut ușoare au ridicat dificultăți. Prima probă i-a dus pe semifinaliști înapoi în copilărie. Tema primei probe a fost gustul copilăriei.

 Cea de-a doua probă a semifinalei a fost cea mai dificilă însă! Aspiranții la un loc în marea finală au gătit deserturi pe bază de ciocolată și, dacă nu era îndeajuns de dificilă proba, toți concurenții au avut parte de ajutor din partea familiei. Ajutor care pe mulți dintre ei i-a încurcat, pentru că cei dragi nu erau de profesie bucătari.
Pentru că ambele probe au fost dificile, dar și pentru că au fost nevoiți să pregătească mai multe farfurii, concurenții au avut la dispoziție 75 de minute pentru a găti, cu 15 minute mai mult decât probele individuale anterioare. 

Semifinala Chefi la cutiteIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Semifinala „Chefi la cuțite” plină de surprize! Cine a jurizat probele 

Degustătorii probelor au fost poate cea mai mare surpriză a serii! Chiar dacă inițial semifinaliștii „Chefi la cuțite” au crezut că vor găti pentru echipa emisiunii situația a fost complet diferită! Prima probă a fost jurizată de familiile concurenților, cei care le-au transmis la începutul serii un mesaj de încurjarare. Aceștia au oferit note farfuriilor fără să știe cui le aparțin. Tot ei au stat lângă concurenți pentru cea de-a doua probă, unde au încercat să le dea o mână de ajutor. 

La a doua probă, cea în care s-a gătit desert, jurații s-au schimbat. Concurenții sezonului 8 „Chefi la cuțite” au schimbat rolurile și au devenit jurați în cadrul competiției. Destul de severi, dar și înțelepți în același timp, rememorând experiența lor din cadrul show-ului, aceștia au jurizat farfuriile pregătite în a doua probă din semifinala „Chefi la cuțite”.

În ediția de marți seară vom afla care va fi ultima probă a semifinalei și cine vor fi concurenții care se vor califica în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Tot în această seară se va afla și marele câștigător al show-ului culinar. 

 

https://www.tvmania.ro/sezonul-9-chefi-la-cutite-se-apropie-de-sfarsit-cand-are-loc-marea-finala-296417

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton