Homepage  / Știri / Program TV

Semifinaliștii „Asia Express”, în cursa pentru un avantaj vital. „Mie harta îmi dă mari bătăi de cap”

Semifinaliștii „Asia Express”, în cursa pentru un avantaj vital. „Mie harta îmi dă mari bătăi de cap”
5

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii prezentate de Irina Fodor va fi difuzată astăzi, 23 noiembrie, la Antena 1. Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, cursa continuă pe Drumul Împăraților cu semifinaliștii Asia Express, cele 3 echipe rămase în cursă.

Luni seară, au fost stabilite numele semifinaliștilor de la Asia Express. Emi și Cuza, Mihai și Elwira Petre, dar și Lidia și Estera Buble sunt cele trei perechi care se află în cursa către amuleta de aur și premiul de 30.000 de Euro.

Ce se întâmplă în ediția de astăzi a emisiunii „Asia Express”

Seara de marți, 23 noiembrie, va începe cu jocul de amuletă disputat de echipele semifinaliste Asia Express- Drumul Împăraților, de la 20:30, pe Antena 1.

Cele trei cupluri se vor lupta aprig pentru 1000 de Euro, dar și un avantaj, care în acest punct al competiției s-ar putea dovedi vital. Pe baza unei hărți, concurenții trebuie să ajungă în anumite case și să rețină figurile gazdelor, ca mai apoi să le recunoască în poze:

Ce mă speria puțin este că trebuia să găsim toate astea pe baza unei hărți. Iar mie harta îmi dă mari bătăi de cap”, spune Lidia Buble.

Cine va câștiga amuleta, telespectatorii pot afla în această seară.

Ed 39-40 Stage 10 (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Semifinaliștii de la Asia Express, în fața unui nou test

Tot diseară, vedetele vor fi provocate la un test, pentru a afla cât de bine își cunosc coechipierii. Echipele semifinaliștilor Asia Express vor fi despărțite, pentru a nu putea comunica, iar fiecare răspuns identic cu al partenerului le va aduce câte un punct valoros.

La final, cuplul cu cele mai multe puncte va pleca primul în cursă.

Cum se vor descurca semifinaliștii în ultima etapă a competiției Asia Express – Drumul Împăraților, telespectatorii pot urmări diseară, de la 20:30, pe Antena 1.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton