Homepage  / Vedete româneşti

Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor, primele reacții despre bătaia de la filmările pentru iUmor, sezonul 15

Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor, primele reacții despre bătaia de la filmările pentru iUmor, sezonul 15
7

de Roxana Mirea,

Filmările pentru iUmor, sezonul 15, sunt în toi la Antena 1. Într-una dintre zilele de audiții, ar fi existat o serie de tensiuni între Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor. Artistul ar fi fost deranjat de câteva glume ale colegului său. Ei bine, de aici ar fi început un conflict de proporții și s-a scris că Șerban Copoț și Robert Tudor ar fi ajuns chiar și la bătaie. Recent, cei doi au făcut primele declarații despre acest subiect.

Robert Tudor și Șerban Copoț, după ce s-a spus că s-au luat la bătaie în culisele iUmor

În timpul filmărilor pentru sezonul 15 al emisiunii iUmor, ar fi apărut mai multe tensiuni între Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor. Șerban ar fi fost deranjat de glumele colegului său. De aici și până la un conflict în toată regula n-ar fi for decât un pas. Potrivit zvonurilor care au apărut pe marginea acestui subiect, Șerban Copoț și Robert Tudor ar fi ajuns chiar și la bătaie.

Robert Tudor nu a negat informațiile apărute în presă, dar nici nu a confirmat. „Nu vreau să comentez acum. Nu neg, nu confirm. Voi face o declarație foarte curând, când voi putea. Vă anunț eu”, a declarat Robert Tudor pentru FANATIK.

Șerban Copoț, pe de altă parte, susține că acest conflict nu a avut loc. Artistul spune că nu a existat nicio bătaie între el și Robert Tudor.

„Nu este adevărat acest scandal. Nu înțeleg care este treaba cu acest subiect inventat. Nu înțeleg de unde a pornit, sunt absolut uimit. Asta se cere, violență și bătaie. La noi nu există treaba asta acolo. Este o confuzie. Nu este un subiect acesta pentru că nu există. Eu sunt un om foarte pacifist, nu mă ocup cu așa ceva”, a spus Șerban Copoț pentru sursa menționat anterior.

robert-tudor-si-serban-copot-dupa-ce-s-a-spus-ca-s-au-luat-la-bataie-in-culisele-iumor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Mă doare că s-a propagat un asemenea subiect”

Șerban Copoț nu înțelege de ce colegul lui nu a negat conflictul dintre ei. Artistul consideră că magicianul se distrează pe marginea acestui subiect, motiv pentru care a ales să facă pe misteriosul.

„Robert Tudor probabil se distrează pe marginea acestui subiect și de asta face pe misteriosul. Nu înțeleg de ce creează confuzie, dar nu a existat nicio bătaie. Nu știu de unde a pornit acest subiect.

Eu la iUmor am altă treabă. Ne pregătim pentru sezonul 15, este mult de muncă. Este o echipă care lucrează din greu și când auzi de astfel de lucruri, îți dai seama că nu este o veselie. Nici nu o luăm prea în serios. Au mai fost scrise tot felul de bazaconii. Lucrăm la o emisiune la care vin tot felul de oamenii. Unii sunt mai colorați, alții mai puțin colorați, este normal să apară tot felul de subiecte.

Mă doare că s-a propagat un asemenea subiect care este legat de imaginea mea. Eu nu mă ocup cu așa ceva. Am alte preocupări, sunt în zona de educație, în zona de ecologie, nu în zona de scandaluri. Probabil că de asta a prins atât de bine pentru că eu nu intru în conflicte. Au găsit ceva de care să se scrie”, a declarat Șerban Copoț.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton