Homepage  / Articole

Şerban de la Animal X va participa la „Dansez…”

Şerban de la Animal X va participa la "Dansez..."

de Redactia Tvmania

Un „prădător” redutabil se pregăteşte să intre în această toamnă în ringul visurilor de la Pro TV, decis să vâneze primul loc în topul celui de-al treisprezecelea sezon "Dansez pentru tine". Hienă de la Animal X, căci despre el este vorba, a declarat că intră în această competiţie cu un singur obiectiv: acela de a câştiga.

„Modest, nu?”, glumeşte Şerban. „Acum, serios vorbind, nu am de ales pentru că voi susţine un caz social şi nu am încotro decât să trag pentru locul I”, a mărturisit cântăreţul. „Nu ştiu dacă o să fiu senzaţia sezonului, dar o să dau tot ce pot pe ringul de dans”, promite el.

Artistul recunoaşte că este dezastru la dansurile latino, dar speră că juriul va aprecia mai mult efortul pus în coregrafie, şi mai puţin mişcările, de vreme ce el este un fost break-er. Mai mult decât atât, Şerban promite că se va strădui ca el şi
partenera lui să fie cea mai bună pereche din concurs.

„Am început să cochetez cu break-dance-ul pe la 14 ani, pe vremea când erau foarte puţine persoane în ţară care să ştie câte ceva despre acest stil. Alături de Şopârlă şi de Vierme pot spune cu mândrie că am adus break-dance-ul în main-stream-ul României, după ani de zile de dansat prin casă şi în sala de sport a liceului”, a mai mărturisit Şerban.

Până acum, au fost anunţate toate cele patru vedete feminine ale noului sezon „Dansez pentru tine” – Oana Ioniţă, Bianca Drăguşanu, Monica Davidescu şi Nicoleta Luciu -, precum şi un reprezentant al băieţilor: fostul gimnast Marian Drăgulescu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton