Homepage  / Articole

Şerban Huidu se retrage. „Cârcotaşii” continuă

Şerban Huidu se retrage. „Cârcotaşii” continuă

de Redactia Tvmania

Şerban Huidu urmează să-şi anunţe retragerea din viaţa publică, relateaza Mediafax, care citează surse de la „Cronica cârcotaşilor”. Emisiunea revine în grila Prima TV pe 26 octombrie, cu o ediţie specială prezentată de Mihai Găinuşă.

„Şerban Huidu va anunţa, cel mai probabil miercuri, că se retrage din viaţa publică”, au declarat sursele citate de Mediafax.

Sursele au mai declarat că Mihai Găinuşă va prezenta singur emisiunea, iar până acum n-a luat în considerare varianta unui co-prezentator.

Viitorul „Cronicii cârcotaşilor” va fi dezbătut într-o ediţie specială, care va fi difuzată de Prima miercuri, 26 octombrie, de la ora 20.30.

„Va fi o emisiune despre emisiune. O să fie ceva diferit, o discuţie cu invitaţi. Eu o să fiu un fel de moderator. Nu este vorba despre apărarea lui Şerban Huidu sau despre umanizarea lui. Este vorba despre viitorul «Cronicii Cârcotaşilor» şi al echipei, fără Şerban Huidu”, a declarat Mihai Găinuşă.

Din cercetările făcute până acum rezultă că Şerban Huidu a intrat cu maşina pe contrasens din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed, se arată într-un comunicat transmis vineri, 21 octombrie, de Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Anchetatorii urmează să efectueze expertiza auto pentru cele doua maşini implicate în accidentul de pe DN 1.

Emisiunea matinală „Cronica cârcotaşilor” de pe Kiss Fm, care era prezentată de Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, a fost înlocuită cu „Kissteria Matinală”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton