Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Șerban Huidu: „Sunt un om care e foarte constant și statornic”| EXCLUSIV

Șerban Huidu: „Sunt un om care e foarte constant și statornic”| EXCLUSIV

de Redactia Tvmania

Pe 14 aprilie „Cronica Cârcotașilor” aniversează 21 de ani pe micile ecrane, devenind astfel cea mai longevivă emisiune de satiră din România.

Șerban Huidu, Codruț Kegheș și Ioana Petric, alături de bebeluse, vor fi pe micul ecran pe 14 aprilie, la ora 20.00, la Prima TV, chiar în ziua în care aniversează 21 de ani.

Prezentatorul emisiunii, Șerban Huidu a vorbit cu TVMania despre această aniversare mărturisind că știa de la început că emisiunea de la Prima va fi un proiect de lungă durată:

Eu sunt un om care e foarte constant și statornic. În general ce am făcut în viata a fost pe termen lung. Și formatul emisiunii, știri comentate, permitea asta. Nu știam câți ani va tine, dar știam ca va fi un proiect pe termen lung. Spre exemplu, emisiunea Sriccia la Notizia e împlinit anul trecut 30 de ani. Și ei sunt zi de zi o ora”, a spus Șerban Huidu pentru TVMania.

În acestă seară emisiunea va avea o ediție specială aniversară:

Un moment aniversar. Anul trecut în pandemie, la 20 de ani, am avut edițiile aniversare. O emisiune pentru fiecare an. E istoria în imagini a ultimilor 20 de ani în România. Nimeni nu a promovat. Desi era aur”, a mai declarat Șerban Huidu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton