Homepage  / Știri

Seria „Drumul nestematelor” începe la Discovery Channel

Seria „Drumul nestematelor” începe la Discovery Channel

de Redactia Tvmania

Discovery Channel revine în luna aprilie cu noi personaje uimitoare, cu profesii periculoase, în noul program intitulat "Drumul nestematelor", o nouă serie care explorează lumea extremă a căutătorilor de pietre preţioase.

GAME OF STONES

Seria îl introduce pe Don Kogen, un binecunoscut vânător de nestemate din America. Acesta este CEO-ul companiei Gem Guys Inc şi o adevărată legendă, fiind specializat în tranzacţii cu nestemate rare. Acesta cutreieră prin tot felul de locuri periculoase sau lipsite de legi, din întreaga lume.

Fiecare episod din „Drumul nestematelor”  îi urmăreşte pe Kogen şi pe echipa lui prin diverse ţări, din Thailanda şi Turcia, până în India, Tanzania şi Brazilia, ducând o luptă aprigă pentru a fi primii care ajung să pună mâna pe tot felul de pietre rare.

GAME OF STONES

Kogen îşi riscă viaţa la fiecare călătorie, ajungând în cele mai ascunse colţuri ale lumii. La vârsta de 14 ani, acesta a plecat alături de tatăl său în Thailanda, în căutare de diamante. În urma unui conflict cu tatăl său, Kogen s-a trezit singur, nevoit să se descurce pe cont propriu. Prin  urmare, a început să vândă pietre preţioase pe străzile unui oraş thailandez, specializat în acest tip de comerţ.

Kogen a sacrificat multe în calea lui spre succes, visând mereu la nestemate tot mai mari şi mai rare. Numai anul trecut a ajuns în alte 50 de ţări, căutând cele mai rare pietre preţioase din lume, printre care “rubine ale apusului” din Cambodgia, safire regale, turmalin galben-canar şi smaralde de Transvaal.

Kogen şi echipa sa

Kogen a cucerit piaţa nestematelor rare alcătuindu-şi o echipă unită şi de nădejde, din care face parte şi australianul Gavin, un specialist în pietre preţioase. Tony este broker-ul, omul cu banii, şi înţelege extrem de bine urcuşurile şi coborâşurile acestei industrii. Fear este un fost militar, fost membru al unei unităţi de genişti, iar numeroasele lui cunoştinţe în domeniu sunt esenţiale pentru succesul echipei. El protejează oamenii şi câştigurile lor, care pot ajunge chiar până la un milion de dolari la o singură călătorie. Echipa e completată de Kat, mâna dreaptă a lui Kogen şi cea care se ocupă de vize, paşaporturi şi programări până la avioane, elicoptere, bărci, trenuri şi maşini.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton