Homepage  / Nu rata!

Seria „Săbii uriașe la comandă” are premiera la Discovery, miercuri, 15 iulie

Seria „Săbii uriașe la comandă” are premiera la Discovery, miercuri, 15 iulie

de Redactia Tvmania

Credeți că perioada săbiilor a apus de mult? Se pare că nu, iar Mike Craughwell vă poate confirma asta, deoarece realizează săbii la comandă. Ajutat de soția sa, câțiva colegi și ucenici, el conduce o adevărată afacere cu… săbii, primind comenzi din ce în ce mai neobișnuite pentru design-ul lor. Noua emisiune „Săbii uriașe la comandă / Big Giant Swords” are premiera pe Discovery Channel, miercuri, 15 iulie, de la ora 20:00.

 BIG GIANT SWORDS

La începutul lui 2007, Mike a primit o comandă pentru o sabie ridicol de mare. A postat un clip video pe YouTube, în care apărea gâfâind, clătinându-se și, în general, demonstrând cât de puțin practică era o astfel de armă, însă aproape imediat a fost năpădit de e-mail-uri trimise de tot felul de necunoscuți care își doreau să aibă și ei asemenea săbii gigantice și complet inutile.

Foarte curând, Mike a constatat că cererea pieței pentru astfel de arme supradimensionate este uriașă în tărâmul iubitorilor civili de jeep-uri militare. Cu susținerea totală a soției sale, Amelia, a renunțat la meseria lui obișnuită de sudor și s-a dedicat visului de a construi și vinde săbii gigantice.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NBGhmvi0yyA[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton