Homepage  / Știri / Televiziune

Seria “Singuri: Pierduţi în sălbăticie” începe, în premieră, la History duminica aceasta

Seria “Singuri: Pierduţi în sălbăticie” începe, în premieră, la History duminica aceasta

de Redactia Tvmania

History lansează o nouă provocare pentru temerarii serialului “Singuri”. De duminică, 30 iulie, de la ora 22:00, televiziunea propune un format diferit al cunoscutului reality show prin seria “Singuri: Pierduţi în sălbăticie”, în care participanţii vor fi grupaţi în şapte echipe formate din membri de familie.

Aceştia vor călători în nordul Insulei Vancouver, o zonă izolată şi cu teren accidentat din Columbia Britanică, cunoscută sub numele de “Coasta de Vest”. 

Cei 14 participanţi vor fi separaţi la începutul show-ului de perechea lor, fiind lăsaţi la zeci de kilometri depărtare unul de celălalt. Fiecare va trebui să-l localizeze pe cel apropiat lui în inima sălbăticiei şi să supravieţuiască cât de mult posibil pe cont propriu.

La fel ca în ediţiile precedente, participanţii vor avea la dispoziţie doar conţinutul unui rucsac mic, echipamente de filmare cu care să documenteze experienţa şi zece unelte pe echipă. Din momentul în care se vor regăsi, echipele vor trebui să îşi construiască propriul adăpost, să găsească hrană şi să  se adapteze condiţiilor dure din regiune, pentru a avea şansa să câştige marele premiu de 500.000 de dolari.

În primul episod din “Singuri: Pierduţi în sălbăticie” telespectatorii vor avea ocazia să cunoască cele şapte echipe şi să meagă în spatele camerelor pentru a afla de ce este nevoie pentru a participa în cadrul unui asemenea show.

Un promo al serialului transmis de HISTORY în România poate fi urmărit aici:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton