Homepage  / Seriale / Seriale româneşti

Azi începe „Adela”, sezonul 3. Tot ce trebuie să știți despre serialul de la Antena 1

Azi începe „Adela”, sezonul 3. Tot ce trebuie să știți despre serialul de la Antena 1
21

de Andra Stana,

Cel mai nou sezon din „Adela” începe astăzi, 27 ianuarie. Antena 1 difuzează primul episod din sezonul 3 al serialului românesc de la ora 20.30. Cum s-a încheiat povestea pentru personajele principale în sezonul 2 și ce e nou în cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela – Ce-i al tău e și al meu”.

[toc]

Cum s-a terminat sezonul 2 din „Adela” (Antena 1)

Antena 1 a difuzat finalul sezonului 2 din serialul „Adela” pe 16 decembrie 2021. Iată ce s-a întâmplat în ultimele două episoade ale serialului românesc cu Mara Oprea și Oana Moșneagu.

Adela i-a adus cea mai mare fericire lui Paul în momentul în care a hotărât să-i spună „tată”. De cealaltă parte, cel pe care Adela l-a crezut tată toată viața sa, Mitu, și-a declarat dragostea față de Nuți, tocmai pentru că se simțea vinovat că a turnat-o la poliție.

Între timp, Andreea a descoperit o armă acoperită cu o pătură și ascunsă sub pat, în camera lui Lucian. În familia Andronic, întâmplările năucitoare nu au lipsit.

Între Luca și Stela, menajera familiei, a avut loc un schimb de replici dure: „Dacă eram treaz nu m-aș fi atins de tine!”. Nervoasă, pentru că avea de ce, Stela l-a luat la palme pe Luca.

Paul a cerut-o în căsătorie pe Ana Maria. În sfârșit cei doi își puteau trăi fericirea și iubirea, însă nu pentru mult timp. Un alt necaz s-a năpustit asupra familiei, după ce Adela a trecut prin clipe grele.

În timpul unei confruntări între ea și Andreea, un bărbat pus pe răzbunare a țintit asupra Adelei.

Cel mai probabil vom afla abia în sezonul 3 cine este cel care a apăsat pe trăgaci. Nu în ultimul rând, în finalul sezonului 2 din „Adela”, Nuți a fost arestată pentru moartea lui Traian.

În sezonul 3, distribuția „Adela” s-a mărit cu noi nume

În „Adela”, sezonul 3, ne vom reîntâlni cu deja cunoscutele personaje interpretate de Mara Oprea, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev, și nu numai.

În povestea din Adela – Ce-i al tău e și al meu” intră noi actori și ale lor noi personaje. Iată despre cine este vorba:

Virginia Rogin: „Reluarea lucrului e o bucurie”

Virginia Rogin se alătură distribuţiei serialului „Adela”, în cel mai nou sezon al proiectului. După un final de sezon dramatic şi cu totul neaşteptat, noi intrigi ies la iveală. Un rol-cheie în acestea îl va avea Tanti Mioara. Personajul jucat de Virginia Rogin este o fire iscoditoare şi bârfitoare. Acesta va colora şi mai mult viaţa de la Butimanu.

Sunt încântată că am fost invitată să particip în acest minunat proiect, mai ales că am avut plăcerea de a mă întâlni cu echipa cu care am lucrat la Fructul oprit și Sacrificiul. După 17 ani de colaborare cu Ruxandra Ion, reluarea lucrului e o bucurie. Chiar dacă rolul nu e de mare întindere, sper sa fac din el o bijuterie, așa cum i-am obișnuit pe telespectatori!”, a declarat Virginia Rogin.

Tanti Mioara este bunica lui Adi (Răzvan Krem Alexe), cu care acesta locuieste de când părinţii lui au plecat să muncească în străinătate. Tanti Mioara e o fire iscoditoare şi bârfitoare, dar îl iubeşte foarte mult pe nepotul ei, pe care şi-ar dori să îl vadă realizat şi la casa lui.

Virginia-Rogin-va-juca-in-„Adela-Antena-1-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Claudia Vasile: „Raluca e un personaj complex, sensibil, fragil”

În sezonul 3 din „Adela”, noi personaje-cheie îşi vor face apariţia pentru a complica şi mai mult acţiunea. Astfel, Claudia Vasile se va alătura distribuţiei serialului Adela. Acţiunile şi dezvăluirile acesteia vor schimba parcursul vieţii unora dintre cele mai îndrăgite personaje de până acum.

Raluca Iftimie este fiica senatorului Alexandru Iftimie, personaj pe care telespectatorii l-au putut revedea în ultimele episoade ale sezonului trecut. O fire sensibilă şi uşor naivă, Raluca a suferit enorm din cauza lui Luca (Vlad Vîlciu). Ea a rămas însărcinată în urma unui viol, la o vârstă fragedă. Disperată, Raluca a recurs la o întrerupere de sarcină. Din această cauză, ea a ajuns în stare gravă la spital, aflându-se la un pas de moarte.

De atunci, Raluca suferă de depresie cronică şi a devenit o persoană anti-socială. O nouă relaţie care se întrevede la orizont îi va schimba însă viaţa în mai bine.

Raluca este un personaj care reușește să își păstreze bunătatea si integritatea. Deși nu a avut o viață ușoară. Încă de mică a primit cele mai grele încercări. Iar pe parcursul vieţii a dat peste oameni care au făcut-o să își piardă orice urmă de încredere în ei. Pe Raluca o veți cunoaște la o răscruce de drumuri, unde duce o bătălie grea pentru a ieși la lumină”, a declarat Claudia Vasile.

Aceasta a mai completat: „Pentru mine, Raluca e un personaj complex, sensibil, fragil. Dar, în antiteză, mai puternic decât orice om pe care l-am cunoscut. Ea reprezintă un puternic exemplu feminin care știe să își păstreze eleganța. Mă provoacă profesional la fiecare pas. Îmi iubesc personajul și abia aștept să o cunoașteți!”.

Cine-este-Claudia-Vasile-noua-actrita-din-distributia-„Adela-Antena-1.-„-Imi-iubesc-personajul-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 21

Nicodim Ungureanu: „Am ce să joc şi mă joc cu toţi cum vreau!”

Al treilea nume nou din distribuția „Adela” este Nicodim Ungureanu.

După un final de sezon dramatic şi cu totul neaşteptat, noi mistere sunt pe care de a fi rezolvate. Un rol-cheie în dezlegarea lor îl va avea poliţistul Toma Lungu, interpretat de Nicodim Ungureanu.

Toma este un poliţist care îşi desfăşoară activitatea alături de procurorul Sebastian Lascu (Răzvan Fodor), în anchetele pe care acesta le conduce. Pe măsură ce noi indicii ies la iveală, Toma este pe cale să descopere misterele familiei Andronic.

În joc pe Toma, omul bun, săritor, pe care îl întâlnim la magazin, pe stradă, la ședința cu părinții, pe care îl placi şi datorită uniformei, dar care la rândul lui nu te place, ci doar încearcă să se folosească de bunătatea, sinceritatea şi naivitatea ta. Toma plăteşte pentru faptele lui, pentru că toţi îi tolerează nechibzuinţa”, a declarat Nicodim Ungureanu despre personajul său.

Acesta a completat: „Am ce să joc şi mă joc cu toţi cum vreau! Îi mulţumesc doamnei Ruxandra Ion pentru propunerea primită şi voi ţine cont de sfatul primit: «Fă un super personaj, aşa îmi mulţumeşti!»”.

Cine-este-Nicodim-Ungureanu-noul-actor-care-s-a-alaturat-distributiei-„Adela-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 21

Sezonul 3 din „Adela” aduce răsturnări de situații

Înainte de lansarea sezonului 3 din „Adela”, protagonista Mara Oprea a declarat că noile episoade vor aduce „răsturnări de situații la care nu se așteaptă nimeni”.

În noile episoade din „Adela”, sezonul 3, telespectatorii vor afla în sfârșit pe cine a nimerit glonțul tras de senatorul Iftimie la finalul ultimului episod al sezonului doi.

Scena împușcăturii a lăsat aproape 2 milioane de telespectatori cu sufletul la gură și mai multe întrebări fără răspuns.

Cine a fost împușcată, Adela sau Andreea? Va dispărea una dintre cele două surori?

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela – Ce-i al tău e și al meu” va avea premiera joi, 27 ianuarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Daca-e-joi-e-„Adela.-Antena-1-a-anuntat-cand-incepe-sezonul-trei-al-serialului-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 21

Mara Oprea: „Relațiile noi care apar sunt surprinzătoare

Noul sezon Adela vine cu provocări mari pentru toate personajele din serial. Fericirea protagoniștilor va fi pusă în continuare la încercare. Vor mai avea multe piedici până la un final fericit, pentru că mai sunt multe secrete de descoperit si multe întâmplări de trăit intens. Însă nu doar personajele principale vor avea parte de obstacole.

Sezonul trei vine cu răsturnări de situații la care nu se așteaptă nimeni. Am avut și am de jucat secvențe foarte grele, care m-au pus în situația de a mă imagina în situații limită pe care nu le-am trăit niciodată. Relațiile noi care apar sunt surprinzătoare, iar povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă, odată cu întâmplările neașteptate care se petrec în poveste!, mărturisește Mara Oprea.

Alecsandru Dunaev: „Mihai e pus din nou în fața unui mister”

De-a lungul celui de-al treilea sezon din Adela, telespectatorii vor sta, cum s-au obişnuit deja, cu sufletul la gură în fața televizoarelor, urmărind cum decurge în continuare povestea imprevizibilă.

Sezonul 2 a fost despre adevăr și despre eliberare. Dar oare adevărul chiar te eliberează? Nu cumva adevărul te încarcă de o responsabilitate și mai mare? Nu cumva adevărul e cel care te pune în pericol? Cine profită cu adevărat de adevăr? Cine oare se simte cu adevărat eliberat? Mihai e pus din nou în fața unui mister, din nou are un caz de rezolvat. Ce situații noi apar, ce piedici îi ies în cale? Aflați toate răspunsurile începând cu 27 ianuarie, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1!”, declară Alecsandru Dunaev.

Alecsandru-Dunaev-Adela-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 21

„Adela”, sezonul 3, readuce în poveste expresia „Ce-i al tău e și al meu”

Primul sezon le-a arătat telespectatorilor ce înseamnă ”Ce-i al tău e și al meu” în povestea Adelei și cum evoluează povestea atunci când personajele se adâncesc tot mai mult în minciună.

Cel de-al doilea a oferit ”Adevăr și eliberare” atât pentru Adela, cât și pentru celelalte personaje, dar și satisfacție telespectatorilor care au așteptat și au sperat încă din primul episod al serialului ca Adela să afle cine este de fapt.

Cel de-al treilea sezon readuce în poveste expresia ”Ce-i al tău e și al meu”. Ce va însemna această expresie în povestea noului sezon, vom afla urmărind serialul. Acesta va fi difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, începând din 27 ianuarie.

Sursa foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton