Homepage  / Televiziune

Azi începe „Adela”, sezonul 4. Ce se întâmplă cu personajele din serialul de la Antena 1. „Va fi un sezon cu furtuni”

Azi începe „Adela”, sezonul 4. Ce se întâmplă cu personajele din serialul de la Antena 1. „Va fi un sezon cu furtuni”
5

de Andra Stana,

Ultimul sezon al serialului Adela - Ce-i al tău e și al meu debutează astăzi, de la 20:30, la Antena 1, iar actorii care întruchipează personajele poveştii dezvăluie ce schimbări aduce acest nou capitol în parcursul lor.

 [toc]

Cum s-a terminat sezonul 3 din „Adela” (Antena 1)

Serialul „Adela” a debutat la Antena 1 pe 14 ianuarie 2021, iar ultimul episod din sezonul 3 a fost difuzat pe 9 iunie anul acesta. Iată ce s-a întâmplat în ultimele două episoade din sezonul precedent.

În episodul 39 din serialul Adela, sezonul 3, situația se complică pentru că Mitu nu-și revine iar Andreea, de frică, refuză să sune la Salvare. Tensiunea este din ce în ce mai mare pentru că după mărturisirea lui Paul, statul a pus sechestru pe toată averea familiei Andronic iar Nuți și Mitu trebuie să se mute din casa anexă vilei Andronic. Astfel, Adela vine să-i înștiințeze iar Andreea trebuie să ascundă faptul că tatăl ei este inconștient în casă. Paul nu mai acceptă să o ajute pe Marta sub nicio formă, dimpotrivă, vrea ca aceasta să plătească pentru tot răul făcut, scrie a1.ro.

În episodul 40 din serialul Adela, sezonul 3, Andreea află că Bogdan a dispărut și că Silviu i l-a luat. Acesta din urmă îl sună pe Lucian și-i cere să se întâlnească iar Andreea insistă să vină cu el. Deși Lucian i-a cerut să aștepte în mașină, la un moment dat, Andreea a ieșit cu pistolul în mână și l-a împușcat pe Silviu apoi a recuperat copilul din mașină și l-a dus iar în casa Mioarei, din Butimanu. Între timp, una dintre problemele lui Lucian se evaporă de la sine. După ce Laura și soțul se hotărăsc să plece din țară, iar Florica și Ilie se căsătoresc, Luca se decide și el să plece înapoi în Spania. Ulterior, Delia a fost anunțată că Luca a avut un accident pe drum.

Sezonul 4 din „Adela” începe la Antena 1

Înainte de debutul sezonul 4, la Antena 1, pe 25 august, Mara Oprea a ținut să își pregătească fanii. Urmează „multe schimbări”, a declarat actrița.

„La ce să se aştepte fanii de la Adela în ultimul sezon? În primul rând, la multe schimbări. Din nou alte şi alte probleme, pentru că pentru ea pare că problemele nu se termină niciodată, dar şi alte personaje care nu îi dau pace şi nu o lasă să îşi trăiască viaţa aşa cum îşi doreşte!”, a declarat Mara Oprea (Adela).

În același timp, Alecsandru Dunaev a completat: „Va fi un sezon cu furtuni de gânduri, de trăiri, pentru că aparent totul e bine, dar, aşa cum se întâmplă în seriale, mereu se întâmplă ceva, se strică ceva!”.

Ce se întâmplă cu personajele din „Adela” în sezonul 4, ultimul al serialului

Nici pentru cuplul Andreea – Lucian lucrurile nu stau deloc roz.

Andreea trădează în continuare, dar este şi ea trădată. Personajul meu trece prin tot felul de situaţii din ce în ce mai dificile. Ca şi până acum, Andreea acţionează din impuls pentru a atinge ce îşi doreşte, iar când reuşeşte ce şi-a dorit, într-o oarecare măsură, îşi dă seama că a greşit şi că trebuie să repare. Pentru că este foarte rănită, are tendinţa de a răni la rândul ei. Vom vedea o Andreea foarte furioasă, frustrată, nefericită de multe ori, care încearcă să obţină ce îşi doreşte şi ce de obicei nu e al ei, ca în fiecare sezon de până acum!”.

Pentru Lucian, acţiunea se complică cel mai mult în acest ultim sezon al poveştii Adela. Are cele mai multe secvenţe de acţiune, dar în acelaşi timp, tot ce construieşte se distruge de la un episod la altul. Iar asta îl face cel mai palpitant dintre sezoane!”, a dezvăluit şi Daniel Nuţă (Lucian).

Adela_1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cel de-al patrulea sezon Adela vine cu trăiri deosebite şi pentru cuplul Nuţi (Anca Androne) şi Mitu (Marian Râlea). „Pentru mine, acest sezon reprezintă încununarea personajului meu. Pe lângă faptul că ne-am familiarizat extrem de bine una cu alta, situaţiile imaginate de către scenarişti o pun în valoare şi mai mult.

Cu siguranţă, Nuţi îşi da va măsura creativităţii pe rău. Eu sunt foarte mândră de sezonul ăsta!”, a mărturisit Anca Sigartău, iar Marian Râlea a complicat: „Nu e simplu deloc de data asta, mai ales că Mitu depinde de Nuţica. Şi dacă depinde de ea, atunci o să meargă după ea, dar până la un moment dat”.

În sezonul 4, distribuția „Adela” s-a mărit

Ultimul capitol al poveştii Adela – Ce-i al tău e și al meu aduce în prim plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse între lupta dintre bine şi rău.

Când părea că nimic nu s-ar mai putea adăuga listei inepuizabile de răsturnări de situaţie din serialul Adelaun nou personaj intrigant vine să contrazică această ipoteză.

Încă de la premiera ultimului sezon al proiectului, respectiv 25 august, Iulia Verdeş îi va da viaţă Verei Olaru, o femeie misterioasă, aşa cum îi este şi apariţia în dramaturgia serialului difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Cum poti vedea serialul „Adela” de la Antena 1 Live

Fanii serialului trebuie să aștepte ziua de joi, 25 august, pentru a vedea ce au mai făcut personajele lor preferate. Mai exact, sub deviza #dacaejoieAdela!, Antena 1 va difuza câte două episoade noi din ultimul sezon „Adela” în fiecare joi, de la ora 20.30.

Așadar, din 25 august, serialul „Adela” se va vedea în fiecare joi pe Antena 1, însă găsiți episoadele și online, pe AntenaPlay.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton