Homepage  / Filme Online / Seriale americane

Agatha Christie va fi eroina unui nou serial, intitulat „The Christie Affair”

Agatha Christie va fi eroina unui nou serial, intitulat „The Christie Affair”

de Andreea Hentea,

Viitoarea producție „The Christie Affair”, ecranizarea romanului omonim scris de Nina de Gramont, care o are pe Agatha Christie ca personaj central, se află deja în lucru la Miramax TV, scrie deadline.com. 

Compania americană Miramax TV a achiziționat recent drepturile asupra așteptatului roman al Ninei de Gramont, „The Christie Affair” (care va fi lansat la începutul anului 2022).

Acesta va fi o reimaginare a deja cunoscutei dispariții de unsprezece zile a celebrei Agatha Christie, petrecută în 1926, după ce primul ei soț, colonelul Archibald Christie, a anunțat-o că e îndrăgostit de altă femeie și că vrea să divorțeze.

Acum, toată povestea va fi concretizată într-o serie limitată de televiziune, iar scenarista britanică Juliette Towhidi („Fetele din calendar” / „Calendar Girls”) urmează să semneze adaptarea cărții pentru micul ecran

Unde a dispărut Agatha Christie

În 1926, când aventura soțului ei a devenit publică, Agatha Christie a dispărut de acasă timp de unsprezece zile.

Această reimaginare din „The Christie Affair” este relatată prin ochii amantei lui Nan O’Dea (o versiune fictivă a lui Nancy Neele, amanta reală a primului soț al scriitoarei). 

În viitoarea poveste realizată de Miramax, Agatha și Nan se transformă din rivale în aliate (ceea ce ar fi fost puțin probabil, totuși), în timp ce lumea din jurul lor rămâne cufundată în întuneric și mistere.

Noua „The Christie Affair” se va concentra, de fapt, pe complexitatea relației fiecărei femei cu trecutul și cu identitatea sa. 

Amplasat, în cea mai mare parte, în frumoasa și istorica stațiune balneară Harrogate, „The Christie Affair” va fi o poveste de dragoste consistentă și surprinzătoare, care va trata această dispariție chiar în stilul misterelor cultivate de Agatha Christie în faimoasele sale cărți. 

„Nina de Gramont a scris un roman uimitor de inteligent, complex și captivant, oferind o privire fascinantă asupra dispariției stranii și uluitoare a Agathei Christie”, a declarat Marc Helwig, directorul Miramax TV, despre cartea deja foarte lăudată a autoarei.

„Povestea amintește chiar de enigmele romanelor Agathei Christie și suntem încântați să colaborăm cu Juliette Towhidi și cu partenerii noștri de la The Gotham Group pentru a o aduce pe ecran”, a adăugat acesta. 

Printre scenariile semnate de Juliette Towhidi se numără, de asemenea, „Death Comes to Pemberley” (2013), „Love, Rosie” (2014) și „Testamentul tinereții” / „Testament of Youth” (2014). 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton