Homepage  / Netflix

„Clark”, serialul Netflix despre celebrul jefuitor de bănci care a condus la apariția expresiei „sindromul Stockholm”

„Clark”, serialul Netflix despre celebrul jefuitor de bănci care a condus la apariția expresiei „sindromul Stockholm”

de Roxana Mirea,

Serialul „Clark” este disponibil pe Netflix începând de astăzi, 5 mai. Serialul este regizat de Jonas Åkerlund, iar Bill Skarsgård îl întruchipează pe Clark Olofsson, celebrul jefuitor de bănci suedez, care a condus la apariția expresiei „sindromul Stockholm”. Iată tot ce trebuie să știi despre serialul „Clark”, de pe Netflix.

Despre ce este vorba în serialul Netflix „Clark”

Așteptarea a luat sfârșit! Fanii pot urmări serialul „Clark” începând de astăzi, 5 mai, pe Netflix. Filmările s-au încheiat în iunie 2021 și au avut loc în trei țări, în diferite locații din Lituania, Croația și Suedia.

Serialul dramatic „Clark” spune povestea vieții bărbatului din spatele expresiei „sindromul Stockholm”, care a reușit să vrăjească întreaga Suedie, în ciuda nenumăratelor acuzații de trafic de droguri, tentativă de omor, furt și jaf asupra mai multor bănci. Bazat pe adevărurile și minciunile dezvăluite de autobiografia lui Clark Olofsson și regizat de Jonas Åkerlund, serialul este o poveste de ficțiune despre unul dintre cele mai controversate personaje din istoria contemporană a Suediei.

Scenariul este scris de Fredrik Agetoft, Peter Arrhenius și Jonas Åkerlund și produs de Julia Stannard, Börje Hansson, Patrick Sobieski, Gabija Siurbyte și Birna Paulina Einarsdottir. Producătorii executivi sunt S.J. Clarkson, Melissa James Gibson, David E. Kelley, Liza Chasin și Allie Goss.

Bill Skarsgård este Clark Olofsson în serialul „Clark”

Regizorul Jonas Åkerlund l-a felicitat pe Bill Skarsgård, actorul din „IT”, ca fiind persoana perfectă pentru a-l întruchipa pe infamul criminal suedez. Serialul „Clark” are șase episoade.

Clark este povestea celui mai incorect om din punct de vedere politic, care a trăit cea mai incorectă viață din punct de vedere politic. Acestea sunt genul de povești pe care le caut întotdeauna. Este o biografie ultra-violentă, spirituală, emoționantă, reală și suprarealistă pentru a pune o oferi un chip numelui de Sindromul Stockholm, dar nu este vorba doar despre jaful de la Norrmalmstorg.

Este despre întreaga sa viață și despre ceea ce l-a făcut să fie cine este, despre adevărul și minciunile din incredibila sa carieră. Bill Skarsgård se potrivește perfect și va aduce Sindromul Stockholm în acest rol. Iar Netflix este platforma perfectă. Ei nu reprezintă doar cel mai mare serviciu de streaming, ci au și îndrăzneala de a spune această poveste incredibilă”, a declarat Jonas Åkerlund, potrivit whats-on-netflix.com.

Cine mai face parte din distribuția serialul „Clark” de pe Netflix

Așa cum am spus anetrior, cel mai mare nume asociat lui „Clark” este actorul Bill Skarsgård, care va interpreta rolul principal. Se pare că Skarsgård a renunțat la filmul de acțiune și aventură vikingă „The Northmen” pentru a juca în acest serial.

Clark Olofsson este, cu bune și cu rele, unul dintre cei mai plini de culoare și mai fascinanți indivizi din Suedia. Accept această provocare cu încântare amestecată cu teroare și cred că, cu Jonas și Netflix în spate, putem spune o poveste revoluționară, cu un ritm și o nebunie pe care poate că nu le-am mai văzut la televizor. Viața și istoria lui Clark sunt atât de incredibile încât l-ar face chiar și pe Scorsese să roșească”, a declarat actorul.

Alături de Bill Skarsgård, din distribuția serialului mai fac parte și Alicia Agneson, Vilhelm Blomgren, Sandra Ilar, Kolbjörn Skarsgård, Hanna Björn, Peter Viitanen, Lukas Wetterberg, Agnes Lindström Bolmgren și Isabelle Grill.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton