Homepage  / HBO

HBO aduce un serial întunecat, „Orașul ne aparține”, cu Jon Bernthal în rol principal

HBO aduce un serial întunecat, „Orașul ne aparține”, cu Jon Bernthal în rol principal

de Vasilica Rogozanu,

Pe 25 aprilie, la ora 4 dimineața și în reluare în seara de marți, de la 20.00, HBO difuzează primul episod al serialului „Orașul ne aparține”, adaptarea unei cărți care spune povestea adevărată a unui grup infracțional constituit chiar din polițiști, care a terorizat orașul Baltimore acum câțiva ani. 

Inspirată de cartea „We Own This City: A True Story of Crime, Cops and Corruption”, a reporterului Justin Fenton de la Baltimore Sun, miniseria în șase episoade poate fi văzută atât la HBO (în serile de marți, de la 20.00), cât și pe HBO Max

Serialul „Orașul ne aparține”, bazat pe fapte reale, se desfășoară în jurul anilor 2015, când un arestat este omorât în timp ce se află în custodia Poliției din Baltimore, și este o cronică a ascensiunii și decăderii Diviziei speciale de localizare a armelor a Poliției din Baltimore și analizează corupția și colapsul moral care au afectat orașul. Timp de trei ani, nouă ofițeri însărcinați cu scăderea criminalității au terorizat locuitorii orașului, comițând jafuri, efectuând percheziții fără motiv întemeieat și plantând probe false. 

Unul dintre motivele pentru care toată lumea așteaptă acest serial este faptul că are în spate o echipă titrată: este regizată de Marcus Green (care semnează recent oscarizatul „Regele Richard: Crescând campioni”) și produsă de echipa altui mare succes, „Cartelul crimelor”/„The Wire”, serial nominalizat la Emmy, cu o reputație impecabilă. 


În „Orașul ne aparține”, rolul principal, al sergentului Wayne Jenkins, aflat în centrul unei anchete federale privind corupția, îl vedem pe Jon Bernthal, pe care îl știm din serialele „The Punisher” și „The Walking Dead”. Alături de el, vom recunoaște și alți actori cunoscuți, precum Josh Charles („S.W.A.T. – Trupe de elită”, „Soția perfectă”) sau Gabrielle Carteris („Beverly Hills 90210”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton