Homepage  / Seriale

Premiatul serial „Schitt’s Creek”, favoritul galelor din ultimii ani, ajunge în sfârșit și la noi. Unde poate fi urmărit

Premiatul serial „Schitt’s Creek”, favoritul galelor din ultimii ani, ajunge în sfârșit și la noi. Unde poate fi urmărit

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fanii serialelor de comedie! Premiatul serial „Schitt’s Creek” va fi difuzat, în sfârșit, și în România. Serialul este un sitcom creat de Dan Levy și de tatăl său, Eugene Levy, care a fost difuzat între anii 2015 și 2020. Iată unde poți vedea serialul „Schitt’s Creek”.

Unde va fi difuzat serialul Schitt’s Creek

Serialul „Schitt’s Creek”, care a fost favoritul galelor din ultimii ani și a câștigat numeroase premii, se poate vedea acum și în România.

Serialul Schitt’s Creek prezintă povestea magnatului Johnny Rose și a familiei lui. Loviți de faliment, aceștia sunt forțați să părăsească viața îndestulată și plină de răsfăț, pentru a se regrupa și a încerca să-și reclădească imperiul în Schitt’s Creek, o suburbie a unui mic oraș pe care îl cumpăraseră în glumă.

Locuind acum într-un motel, Johnny (Eugene Levy) și Moira (Catherine O’Hara) – împreună cu copiii lor adulți, David (Dan Levy) și Alexis (Annie Murphy) – trebuie să se adapteze la o nouă viața, una fără avere.

Serialul a fost premiat de 47 de ori la gale internaționale importante de film, a avut 119 nominalizări și a primit 9 premii Emmy. Primul sezon din „Schitt’s Creek” se vede în luna iulie pe VOYO.

Cum a luat naștere serialul „Schitt’s Creek”

„Schitt’s Creek” a fost creat de Dan Levy și tatăl său, Eugene Levy și a fost difuzat la CBC Television din 2015 până în 2020. Este format din 80 de episoade repartizate pe șase sezoane. Serialul este produs de Not a Real Company Productions în asociere cu CBC și Pop TV.

Ideea serialului a venit de la Dan Levy, care s-a întrebat cum ar reacționa familiile bogate, așa cum sunt prezentate frecvent în reality show-urile americane, dacă și-ar pierde toți banii.

Mă uitam la un reality TV în acea perioadă și mă gândeam la ce s-ar întâmpla dacă una dintre aceste familii bogate ar pierde totul. Ar mai fi clanul Kardashian tot clanul Kardashian fără banii lor?”, a spus Dan Levy, acum ceva timp.

El a apelat la tatăl său, Eugene, pentru a-l ajuta să dezvolte serialul de comedie. Eugene a venit cu titlul serialului. Premisa de a fi forțați să se mute într-un oraș pe care l-au cumpărat cândva în glumă a fost inspirată de achiziționarea de către actrița Kim Basinger a orașului Braselton, Georgia, în 1989.

Actorii au improvizat mult în „Schitt’s Creek”

Când filmezi un serial de comedie cu mari comedianți precum Eugene Levy și Catherine O’Hara, este normal să existe și improvizații.

Acesta este cu siguranță cazul serilului „Schitt’s Creek”. Levy și O’Hara, care joacă rolul lui Johnny și Moira Rose au spus acum ceva timp cât de mult din serial este improvizat.

Serialul este foarte bine scris. Aproape 95%„, a delcarat Levy, la un moment dat. „Sunt momente într-o scenă în care ne simțim în largul nostru și s-ar putea să improvizăm un moment. Și de multe ori, aș spune că în majoritatea lor, folosim de fapt ceea ce este improvizat.”

„Uneori, pe platou, ești pur și simplu inspirat, pentru că nu știai că acea persoană avea de gând să facă un anumit lucru”, a spus și Catherine O’Hara.

Din distribuția serialului fac parte Eugene Levy, Catherine O’Hara, Dan Levy, Annie Murphy, Emily Hampshire, Jennifer Robertson, Tim Rozon, Sarah Levy și Chris Elliott.

Serialul Schitt’s Creek a câștigat numeroase premii

„Schitt’s Creek” a fost aclamat de critici, în special pentru scenariu, umor și interpretare. Serialul a câștigat diverse și numeroase distincții. Este primul serial de comedie canadian care a fost nominalizat la Critics’ Choice Television Award pentru cel mai bun serial de comedie.

A avut un total de 19 nominalizări la premiile Emmy. La cea de-a 72-a ediție a Premiilor Emmy, sezonul final al serialului a obținut toate cele șapte premii la categoriile importante pentru comedie. A fost pentru prima dată când un serial de comedie sau de dramă a primit toate cele șapte premii.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton