Homepage  / Seriale turceşti

Happy Channel aduce în premieră „Dragostea plutește în aer”. Ce trebuie să știți despre serialul-fenomen cu Hande Erçel și Kerem Bürsin

Happy Channel aduce în premieră „Dragostea plutește în aer”. Ce trebuie să știți despre serialul-fenomen cu Hande Erçel și Kerem Bürsin
8

de Anda Dincă,

Vești bune pentru fanii serialelor turcești. Postul Happy Channel va difuza pe 6 ianuarie de la ora 20.00 cea mai de succes comedie romantică de la turci din ultimul an, „Dragostea plutește în aer” („Sen Çal Kapımı” în original), cu Kerem Bürsin și Hande Erçel în rolurile principale. 

„Dragostea plutește în aer”, producția realizată de MF Yapım a avut premiera în țara de origine în iulie 2020, iar în septembrie anul acesta s-a terminat după 2 sezoane.

În prim- planul serialului turcesc „Dragostea plutește în aer” se află Serkan Bolat (Kerem Bürsin) și Eda Yıldız (Hande Erçel), doi tineri frumoși care ajung în urma unor circumstanțe să se prefacă că sunt logodnici.

În realitate însă cei doi nu se suportă deloc și au caractere total diferite (ea este o fire boemă, pasionată de flori, el un afacerist obsedat de muncă).

De aici și până la iubirea care se infiripă între ei sunt doar câțiva pași, multe momente amuzante și replici spumoase. 

Serialul „Dragostea plutește în aer” a fost vândut în peste 85 de țări și a avut priză la telespectatorii din Turcia, Spania, Italia și America Latină.

Mai mult, producția a fost premiată la câteva gale: în Turcia, la gala „Altın Kelebek Ödülleri”, unde a obținut premiile pentru „Cea mai bună comedie romantică” și pentru „Cel mai frumosc cuplu” – Kerem Bürsin și Hande Erçel, dar și în Mexic la „Premiile Produ 2021”, unde a fost desemnată „Cea mai bună telenovelă non-hispanică a anului”. 

Amploarea fenomenului „Dragostea plutește în aer” se poate compara, de fapt, cu succesul internațional de care s-a bucurat alt serial de comedie romantică, „Vis de iubire”/ „Erkenci Kuş”, cu Can Yaman și Demet Özdemir, difuzat anul trecut tot de Happy Channel. 

Cine sunt actorii din „Dragostea plutește în aer” și de unde îi știm

Pe Hande Erçel (28 de ani) am mai văzut-o pe micile noastre ecrane în „Güneş” și „Perla neagră”, iar Kerem Bürsin (34 de ani) a jucat în „Chestiune de onoare” și „Inima orașului”. De asemenea, actorul apare și la Netflix în mini-seria cu vampiri „Yaşamayanlar”/„Immortals”.

Hande, fost model, este și influencer pe Instagram – are 20 de milioane de urmăritori și a fost premiată pentru acest lucru la „Social Media Awards Turcia”.

Kerem este pasionat de călătorii și de un stil de viață sănătos. Când nu filmează, actorul merge la sala de fitness sau practică diferite sporturi, printre care și boxul (pentru filmările la „Inima orașului”, el a învățat timp de 6 luni să boxeze de la un antrenor american).  

Kerem Bürsin și Hande Erçel s-au îndrăgostit la filmări

Hande și Kerem s-au îndrăgostit în 2020, pe platourile serialului „Dragostea plutește în aer”, însă cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor până în aprilie anul acesta, când au decis să nu se mai ascundă. După terminarea filmărilor la primul sezon, ei au petrecut o vacanță romantică în Maldive împreună cu sora lui Hande și au decis să facă public acest lucru urcând poze pe conturile socializare. Așteptați de ziariști la întoarcerea în țară, cei doi au recunoscut că formează un cuplu. 

„Suntem împreună de multă vreme. Totul merge foarte bine. La început eram niște prieteni care se înțelegeau foarte bine. Ne-am apropiat. Apoi lucrurile au evoluat și a început relația noastră de dragoste”, a mai declarat Hande, care s-a mai iubit în trecut cu actorul Tolga Sarıtaş („20 de minute”, „Güneş”). Turcoaica nu este prima actriță cu care s-a iubit Kerem Bürsin. Acesta a mai avut în trecut idile și cu alte colege de breaslă, printre care Serenay Sarikaya și Yagmur Tanrisevsin. 

Hande Erçel și Kerem Bürsin sunt la fel de îndrăgostiți și în prezent, iar paparazzi la fel de dornici să le smulgă declarații sau dovezi de iubire. Un gest frumos a avut loc chiar la sfârșitul lunii octombrie, când Hande s-a dus la aeroport să îl întâmpine pe Kerem care se întorcea din Spania, de la un festival de modă. Surprinși de paparazzi în acel moment, Kerem a declarat, citat de gazetevatan.com, „Ne-a fost atât de dor unul de altul. Nu mă așteptam ca Hande să vină”.

Trailer „Dragostea plutește în aer”

bursin-120539989_393859452007950_5170692950382394009_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton