Homepage  / Seriale turceşti

Acasă TV aduce în premieră serialul turcesc „Iubirea are numele tău”. Marea surpriză din distribuție

Acasă TV aduce în premieră serialul turcesc „Iubirea are numele tău”. Marea surpriză din distribuție
9

de Anda Dincă,

Postul Pro 2 își schimbă numele și redevine Acasă de luni, 4 aprilie. În aceeași zi, postul începe difuzarea, în premieră în România, a serialului turcesc dramatic „Iubirea are numele tău”, în original „Adini Sen Koy”. Noul serial va fi difuzat zilnic, de la ora 19.00.  

Serialul „Iubirea are numele tău” a avut mare succes la turci, fiind printre cele mai longevive seriale din ultimii ani. „Adini Sen Koy” a avut premiera în 2016, la postul TRT 1, sezoanele 2 și 3 s-au văzut la Star TV, iar ultimul sezon, cel de-al patrulea, care s-a terminat în 2018, a fost dat de TV8. 

De-a lungul celor 397 de episoade (atât de multe pentru că serialul era difuzat zilnic), turcii au urmărit cu sufletul la gură povestea de iubire dintre Ömer (Erkan Meriç) și Zehra (Hazal Subaşı), doi tineri care provin din medii sociale diferite și care luptă pentru dragostea lor în ciuda tuturor problemelor care le apar în cale.

Despre ce e vorba în „Iubirea are numele tău”

Pentru a-și liniști sora grav bolnavă, care nu-și dorește să-l vadă singur, Ömer (Erkan Meriç), un bogat om de afaceri, decide să se căsătorească. Mariajul său este unul de ochii lumii, el intenționând să divorțeze după 6 luni. Aleasa sa este Zehra (Hazal Subaşi), o fată modestă, căreia îi oferă o sumă de bani în schimbul aranjamentului. 

Dar, ce să vezi! Căsătoria lor de formă se transformă, cu timpul, într-o poveste de iubire adevărată, care nu este văzută cu ochi buni de membrii familiei lui Ömer sau de Alev (Ezgi Baran), o femeie fără scrupule, care ar face orice să îl cucerească. 

În serial apar și Özge Yağız și Gökberk Demirci

Erkan Meriç și Hazal Subaşı sunt cei care le dau viață lui Ömer și Zehrei. Iar alături de ei mai joacă, printre alții, Yaprak Durmaz, Ezgi Baran, Ali Yağcı și Mert Öcal („Dragostea plutește în aer”). 

Dar, cel mai important, în serial au roluri secundare și actorii Özge Yağız și Gökberk Demirci, adică Reyhan și Emir din serialul „Jurământul”, difuzat de Happy Channel. Cei doi formează acum un cuplu în viața reală și s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare de la „Iubirea are numele tău”, deși povestea lor de dragoste a început mai târziu, când filmau pentru „Jurământul”, unde au fost aleși să fie protagoniști.

Özge Yağız și Gökberk Demirci / foto Instagram

Cine este Erkan Meriç, Ömer din „Iubirea are numele tău”

Născut în Adana în urmă cu 35 de ani, Erkan Meriç, care are rolul principal masculin în „Iubirea are numele tău”, a absolvit Departamentul de Automatizare Electronică a Universității din Mersin. Imediat după facultate a ales să se angajeze ca model la insistența apropriaților. 

În 2009 a fost numit „Cel mai bun model din Turcia”, obținând, în același an, distincția de „Cel mai bun model din lume”. Erkan Meriç nu este singurul actor turc desemnat la începuturile carierei„Cel mai bun model din lume”, în afară de el au mai obținut acest premiu Kenan Imirzalioğlu, Kıvanç Tatlıtuğ și Furkan Palalı. 

erkanmrc-244481347_168526868772648_6924877943862946719_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Debutul în actorie l-a avut în 2011, ca figurant în serialul „Kurtlar Vadisi Pusu”. Primul său rol principal este cel din „Adini Sen Koy”, iar cel mai recent proiect tv al său este producția „Savaşçı” („Luptător”). Erkan a jucat în sezonul al cincilea al acestui serial de acțiune, care a fost difuzat anul trecut de postul turcesc Fox.

Cine este Hazal Subaşı, Zehra din „Iubirea are numele tău”

Frumoasa Hazal Subaşı, partenera lui Erkan și eroina principală din serialul „Iubirea are numele tău”, are 26 de ani și are la activ roluri în seriale cu priză la public precum „Legea familiei” sau „Bir Umut Yeter”. 

„Iubirea are numele tău”/„Adini Sen Koy” a fost primul serial în care a jucat, iar anul acesta va putea fi văzută pe micile ecrane turcești, la TRT 1, în producția „Kasaba Doktoru” („Doctorul orașului”), adaptarea unui serial sud-coreean, „Dr. Romantic” (2016-2020). „Kasaba Doktoru” nu este însă singurul ei proiect. Ea mai filmează la alte două seriale pentru platforme de streaming online, una dintre ele fiind chiar Netflix. Producția în care va apărea la Netflix, din 1 octombrie, „Sicak Kafa” („Hot Skull”), este o mini-serie de aventuri a cărei acțiune are loc într-o lume post pandemică.  

Erkan Meriç și Hazal Subaşı s-au iubit în realitate

Erkank și Hazal s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului „Adini Sen Koy”/„Iubirea are numele tău” și au avut o relație frumoasă timp de un an, povestesc cei de la haberturk.com. Spre dezamăgirea fanilor, ei s-au despărțit în 2019, la un an după terminarea serialului. Erkan a anunțat, la vremea respectivă, într-o postare pe Instagram că, deși au ales să nu mai formeze un cuplu, au amintiri minunate împreună și încă țin unul la celălalt: „La rândul lor, și despărțirile sunt despre dragoste. Să fii mereu fericită, să ai drumurile deschise”, i-a urat el fostei iubite. 

hazalsubasii-212442574_976693913090898_3712278840757026928_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton