Homepage  / Seriale turceşti

La Pro 2 începe un nou serial turcesc, “Numele meu e Riza”. Cine sunt actorii și când are loc premiera

La Pro 2 începe un nou serial turcesc, “Numele meu e Riza”. Cine sunt actorii și când are loc premiera

de Anda Dincă,

Postul Pro 2 va difuza începând cu 21 ianuarie, de la ora 22.00, un nou serial turcesc „Numele meu e Riza” (în original “Arıza”). Producția a avut 30 episoade la turci și a fost difuzată de postul Show TV din septembrie 2020 până în aprilie 2021.

În rolurile principale îi veți revedea pe frumoasa Ayça Ayşin Turan (29 de ani) și pe carismaticul Tolga Sarıtaş (30 de ani). Ayça a apărut pe micile ecrane de la noi în serialele “Meryem” și “Trandafirul negru”, iar la Netflix în serialul fantastic “The Protector”.

Pe Tolga Sarıtaş îl știți din “Güneş”, “20 de minute” și “Suleyman Maginificul”, unde i-a dat viață prințului Cihangir. Tolga este imaginea unor branduri populare în Turcia, iar în 2018 a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor la gala premiilor Emmy International, trofeul fiind câștigat atunci de actorul danez Lars Mikkelsen. 

„Numele meu e Riza”, serialul în care Ayça și Tolga fac pereche, este o producție de acțiune realizată de compania O3 Medya. În centrul poveștii se află un sofer de taxi, Ali Rıza Altay (Tolga), care se pregătește de nunta surorii lui și, Halide Gürkan (Ayça), o doctoriță care refuză cererea în căsătorie a lui Burak (Olgun Toker), membru al unui clan mafiot.

Halide pleacă în grabă de la petrecerea la care Burak o cere de nevastă și urcă în taxiul lui Riza. Cum Burak o urmărește și devine agresiv cu ea, Riza intervine în apărarea femeii. Gestul său nu rămâne nepdepsit, căci Burak îi ucide sora.

Mânat de sentimental răzbunării protagonistul începe un adevărat război împotriva mafioților, iar Halide îi va fi alături.

Serialul “Ariza”, deși a avut priză la public în Turcia, s-a terminat după 30 de episoade din cauza tensiunilor care au existat la filmări.

Ayça și un alt actor din distribuție, Ahmet Mümtaz Taylan, nu s-ar fi înțeles deloc cu regizorul secund, Savaș Ilhan, și ar fi cerut producătorului înlocuirea acestuia.

Plecarea lui Savaș nu a adus liniște în echipa de producție. Supărat de situație, deoarece îl simpatiza pe Savaș, actorul Olgun Toker și-a exprimat furia pe make-up artistul adus pe platouri de Ayça Turan.

Pentru că certurile dintre cei doi nu se mai opreau, producătorii au fost nevoiți să încheie serialul la episodul 30, anunță bolgegundem.com.

În ce proiecte mai sunt implicați Ayça Ayşin Turan și Tolga Sarıtaş

Ayça Ayşin Turan a avut succes anul trecut la turci cu serialul “Ada Masalı” (“Poveste de pe insulă”), o comedie romantică difuzată de Star TV, în care a făcut pereche cu actorul Alp Navruz.

Serialul, care s-a terminat la turci pe 1 decembrie, după 25 de episoade, a avut-o în prim-plan pe Haziran (Ayça Ayşin Turan), o femeie de succes, care este trimisă de șefi pe insula Kırlangıç.

Tânăra trebuie să se obișnuiască cu stilul de viață insular, total diferit de cel la care visa. În Kırlangıç, ea îl cunoaște pe omul bun la toate de pe insulă, Poyraz (Alp Navruz), un bărbat care iubește natura. Cei doi sunt firi total opuse, dar asta nu-i împiedică să se îndrăgostească unul de celălalt. 

Tolga va putea fi văzut anul acesta atât pe micile ecrane turcești, cât și la Netflix. La tv va apărea în serialul “Baba” (“Tata”) alături de actorii Haluk Bilginer, Özge Yağız, Hakan Kurtaș și Bihter Dinçel.

Producția, care va începe în curând la postul turcesc Show TV, prezintă relația dintre un tată, Emin (Haluk), și fiul său înstrăinat, Kadir (Tolga).

La Netflix Tolga va apărea în pelicula „Yolun açik olsun” (“Drum bun!”), o ecranizare a romanului omonim scris de Hakan Evrensel. Filmul a fost regizat de Mehmet Ada Öztekin (“Miracolul din celula 7”) și spune povestea prieteniei dintre căpitanul Salih (jucat de Engin Akyürek, protagonistul din “Fiica ambasadorului”) și a sublocotenetului Kerim (Tolga), răniți în urma unui conflict armat la care participă împreună.  

Cu cine se iubesc în realitate

Ayça Ayşin Turan trăiește o poveste de dragoste cu partenerul ei din serialul “Ada Masalı”, actorul Alp Navruz (“Ține-mă de mână!”).

Cei doi s-au îndrăgostit la filmărie acestei producții, însă nu au vrut să recunoască că formează un cuplu, asta până la sfârșitul anului trecut când Alp, presat de ziariștii turci, a declarat, citat de sabah.com.tr: “Da! Suntem împreună! Relația noastră merge bine, suntem fericiți”.

Ayça și iubitul ei, Alp Navruz

Mai mult gurile rele spun că pentru frumoasa Ayça Ayşin Turan, Alp s-ar fi despărțit de Ebru Șam, Miss Turcia 2009, iubita lui la vremea începerii filmărilor pentru serial. 

Tolga este împreună de trei ani cu un designer vestimentar pe nume Zeynep Mayruk. Apropiații celor doi spun că relația lor este foarte serioasă și că sunt mari șanse să facă pasul cel mare vara aceasta.

Conform takvim.com.tr, Zyenep și Tolga Sarıtaş s-ar fi logodit anul trecut în secret și ar fi pus la cale detaliile nunții alături de familiile lor. Zeynep (32 de ani) a studiat designul atât în SUA cât și în Turcia și are propria linie de haine.

Mai mult presa turcă a scris că până și fosta iubita a lui Tolga Sarıtaş, actrița Berrak Tüzünataç, îi poartă creațiile vestimentare. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton