Homepage  / Seriale turceşti

Serial turcesc nou, cumpărat de o televiziune din România. Tot ce trebuie să știți: distribuție, poveste, trailer

Serial turcesc nou, cumpărat de o televiziune din România. Tot ce trebuie să știți: distribuție, poveste, trailer
16

de Andra Stana,

Un nou serial turcesc va avea premiera în România. Este vorba despre Fedakar (titlu în engleză: Endless), în care joacă Berkay Veli („Nu mă părăsi”), Aybüke Yılmaz, Dogac Meriçliler și Mihriban Er (Sevil din „Mă numesc Zuleyha”). Iată tot ce trebuie să știți despre „Fedakar”, noul serial care va avea premiera în România.

[toc] 

Serialul turcesc „Fedakar” va avea premiera în România

Distribuitorul internațional Eccho Rights a anunțat că aduce pe piața mondială serialul dramatic „Endless” (în original „Fedakar”). Deși nu a fost încă lansat în țara de origine, au fost deja asigurate pre-vânzările pentru noul serial turcesc.

Recent, serialul produs de Sürec Film a fost licențiat pentru Happy Channel din România și Achla TV din Israel, înainte de premiera sa pe Kanal 7 din Turcia, pe 18 martie.

Endless / Fedakar spune povestea lui Tarık, care se află de un an într-o misiune specială, aceea de a-l găsi pe bărbatul care i-a ucis sora. În cele din urmă, el identifică motocicleta ucigașului în casa unui tânăr și merge să răzbune moartea surorii sale. Dar acesta nu este acasă, iar singura persoană pe care Tarık poate pune mâna este sora criminalului, Elif. Ea jură că este nevinovat, dar Tarık o răpește, ca momeală pentru a-l atrage pe fratele ei, Sefer.

Ținând-o prizonieră pe Elif, Tarık speră ca aceasta se va întoarce împotriva fratelui ei. Dar tânăra femeie, care a dedicat totul familiei sale, are puterea de a face orice pentru a-l proteja pe Sefer. Iar această putere trezește ceva în Tarık, ceva ce nu știa că i-a lipsit toată viața.

Cine sunt protagoniștii din serialul turcesc „Endless / Fedakar”

În serialul turcesc „Fedakar”, Berkay Veli, care a făcut parte din distribuția serialului de succes „Nu mă părăsi”, joacă rolul protagonistului Tarık. Personajul său nu va fi singurul aflat în prim-plan. Actrița principală din viitorul serial de la Happy Channel este Aybüke Yılmaz. Aceasta îi dă viață personajului Elif. Elif este o tânără care și-a pierdut mama. Ea are grijă de frații ei, Sefer și Narin.

„Fedakar” îi are în distribuție și pe Doğaç Meriçliler, Mihriban Er (Sevil din „Mă numesc Zuleyha”), Ejder Özkarslıgil, Batuhan Hantal și Kahraman Sivri („Aripi frânte”, „O singură privire”, .„Un destin la răscruce”).

Serialul turcesc „Fedakar” va avea premiera în România. Tot ce trebuie să știți distribuție, poveste, trailer (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Mehmet Uyar scrie scenariul serialului „Fedakar”. Özgür Pak va sta în scaunul de regizor al serialului.

Trailer „Fedakar”

https://www.youtube.com/watch?v=MAdEXvIfVLQ

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton