Homepage  / Seriale turceşti

„Nume de cod: S-245”, serial turcesc cu Kıvanç Tatlıtuğ are premiera în curând pe Netflix

„Nume de cod: S-245”, serial turcesc cu Kıvanç Tatlıtuğ are premiera în curând pe Netflix
4

de Anda Dincă,

Kıvanç Tatlıtuğ (38 de ani), supranumit Brad Pitt al Turciei, va putea fi văzut într-o producție originală Netflix, începând cu 20 aprilie. Serialul în care va apărea se numește „Nume de cod: S-245”/ „Yakamoz S-245” și are 8 episoade.

Alături de Kıvanç joacă și două actrițe cunoscute din seriale turcești difuzate la noi: Özge Özpirinçci (protagonista din “Femeie în înfruntarea destinului) și Meriç Aral (“Elita societății”, “Yaman”). 

În această producție, care a fost regizată de Umut Aral (cel care a realizat și “The Protector”/ “Ultimul protector al orașului”) și Tolga Karaçelik, Kıvanç Tatlıtuğ îl interpretează pe Arman, un biolog marin și instructor de scufundări.

După ce o catastrofă afectează Pământul, Arman și echipa sa, care se aflau într-o misiune de cercetare, ajung într-un submarin militar.

În submarin, aceștia trebuie să rămână uniți și să lupte pentru a supraviețui unei conspirații mortale. În timp ce încearcă să afle care este adevărata misiune a submarinului militar pe care a ajuns, Arman intră în conflict cu Umut (Ertan Saban), comandantul secund al acestei nave. “Yakamoz S-245” este un spin-off al serialului SF belgian cu 2 sezoane “Into The Night”, lansat în 2020 tot la Netflix

“Into The Night” are la bază romanul “The Old Axolotl”, scris de polonezul Jacek Dukaj, iar Kıvanç a avut o apariție episodică în sezonul al doilea, jucând același personaj ca în “Yakamoz S-245”.

YAKAMOZ S245Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În ce proiect este implicat în prezent

Kıvanç Tatlıtuğ, pe care l-ați văzut la noi în „Dragoste și răzbunare”, „Iubire ascunsă” și „La răscruce”, colaborează în prezent tot cu cei de la Netflix, de data aceasta pentru un film, “Nuh Boğuldu” (în traducere “Noe s-a înecat”).

Filmările pentru acest lung-metraj au loc în mare parte în orașul Assos, din provincia turcească Çanakkale, iar partenera lui Kıvanç este Funda Eryiğit (cunoscută din “Regina nopții” și “Trandafirul negru”). Deocamdată nu se știu detalii despre subiectul acestui film, însă de curând a fost anunțat încă un actor care s-a alăturat distribuției, Gürgen Öz (cel care i-a dat viață lui Levent în serialul “Dl. Greșeală”).

Cum îl va chema pe băiețelul lui Kıvanç

Kıvanç așteaptă cu emoție nașterea primului său copil. La sfârșitul lunii aprilie, soția sa, stilista Başak Dizer, urmează să aducă pe lume un băiețel, iar publicațiile turcești au și aflat ce nume va primi micuțul. Conform hurriyet.com.tr, bebelușul se va numi Kurt Efe, la fel ca personajul pe care actorul l-a interpretat într-un serial de epocă filmat în 2014, “În dragoste și în război” (“Kurt Seyit ve Șura”). Kıvanç și Bașak s-au căsătorit în 2016, la Paris, și de atunci sunt de nedespărțit. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton